Libnet.ro
UNICEF

23:45

10 dintre cele mai bine cotate filme SF ale tuturor timpurilor

Adevărul Adevărul,
10 dintre cele mai bine cotate filme SF ale tuturor timpurilor

Va propunem o colectie de 10 filme din categoria SF care au fost foarte bine cotate de catre criticii de specialitate. continuă pe Adevărul

Un barbat a intrat cu o duba in multime pe una dintre cele mai circulate strazi din Tokyo. Noua persoane au fost ranite

Noua persoane au fost ranite la Tokyo, dupa ce un barbat a intrat cu o duba intr-o multime adunata sa celebreze Anul Nou pe una dintre cele mai populate strazi ale orasului, scrie AFP. Atacatorul a fost prins.

Care sunt cele mai importante fenomene astronomice ale anului 2019

Muzeograful Ciprian Vintdevara, coordonatorul Serviciului de Astronomie al Muzeului Vasile Parvan din Barlad a publicat lista celor mai importante fenomene astronomice ale anului 2019. Primul fenomen vizibil a fost noaptea trecuta, cand s-a atins maximul curentului de meteori Quadrantide.

CUTREMUR pe scena internationala: Una dintre cele mai iubite actrite a fost diagnosticata cu cancer DIN NOU! Cred ca voi iesi invingatoare

Olivia Newton-John, australianca devenita celebra dupa rolul feminin principal din musicalul Grease, a publicat, miercuri, o inregistrare video prin care infirma zvonurile despre moartea sa iminenta din.

Utile: Femeile si mahmureala: Remedii; Esti racit? Atunci trebuie sa mannci ciocolata; Cinci cauze cele mai comune ale oboselii si insomniei

Lista completa a bolilor si afectiunilor care-ti interzic sa conduci. Persoanele cu afectiuni cardiovasculare, neurologice, renale, diabet, precum si. Cistita: tratamente cu plante. Inflamatia vezicii urinare careia i se mai spune si cistita este una dintre cele mai intalnite motive de discomfort in.

Doua dintre cele mai ciudate morminte din lume. Au simboluri enigmatice si inca nu le-au fost aflate secretele

De-a lungul timpului au fost descoperite o serie de morminte ciudate, atat prin forma si mod de constructie, cat mai ales prin misterele care-i inconjurau pe defunctii depusi in locurile de veci. Acestea sunt fie dovezi ale unor morti ritualice ciudate, fie sanctuare-morminte cu functionalitati care nici astazi nu sunt pe deplin intelese si duc cu gandul la magie sau lumi inca necunoscute.

URARI DE SFANTUL VASILE. Cele mai frumoase MESAJE, URARI, SMS-uri pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de SFANTUL VASILE

in prima zi a fiecarui an, crestin ortodocsii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile, considerat unul dintre cei mai importanti parinti ai bisericii ortodoxe si unul dintre cei mai mari.

Cele mai eficiente trucuri pentru un zambet frumos si sanatos

Se spune ca zambetul este cartea de vizita a fiecarei persoane, un accesoriu de care ar trebui sa avem intotdeauna grija. In acelasi timp, dantura este si una dintre cele mai expuse zone, iar sanatatea ei poate fi influentata de.

Thailanda se pregateste de furtuna tropicala Pabuk, una dintre cele mai puternice din ultimele decenii

Autoritatile thailandeze au suspendat serviciile de feriboturi si au inceput sa evacueze oamenii din zonele ce vor fi afectate de furtuna tropicala Pabuk, temandu-se ca aceasta ar putea fi cea mai puternica din ultimii 30 de ani.

VIDEO Cum isi promoveaza China cele mai noi arme cu laser pe piata internationala

Concurenta strategica cu SUA impinge pe China sa accelereze dezvoltarea de noi arme cum ar fi cele cu laser, rachete hipersonice Conglomeratele de stat din industria de aparare din China cauta sa-si promoveze cele mai recente arme cu laser pe piata internationala .

Cele mai grave probleme ale Serbiei sunt somajul, coruptia si Kosovo

Potrivit a 81% dintre intervievati, standardul de viata scazut si somajul, precum si coruptia si criminalitate sunt cele mai grave probleme cu care se confrunta Serbia arata rezultatele sondajului de opinie realizat de cotidianul belgradean Politika si Agentia Faktor Pus, transmite Rador.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )