Libnet.ro
UNICEF

11:30

10 lucruri pe care un angajat si le doreste mai mult decat o crestere salariala

Adevărul Adevărul,
10 lucruri pe care un angajat si le doreste mai mult decat o crestere salariala

Chiar daca este greu de crezut, mai ales din punctul de vedere al angajatorului, exista cateva lucruri la care un angajat ravneste mai mult decat la o crestere de salariu. continuă pe Adevărul

Radu Tudor, despre demolarea caselor de patrimoniu: Nicolae Ceausescu n-a murit. E mai mult decat un sentiment de revolta

Demolarea caselor de patrimoniu din Bucuresti arata ca Nicolae Ceausescu nu a murit. Ba mai mult, el a fost clonat in mai multe exemplare in actuala conducere a Primariei Capitale. Este ceea ce crede jurnalistul.

MAGAZIN De ce vorbesc femeile mai mult decat barbatii? 10 lucruri usor nebunesti inventate de japonezi. Migrenele actioneaza in functie de sex. Cati roscovani sunt pe Pamant? Cum comunica plantele. TED Talks

Studiile arata ca o femeie rosteste in medie 20. 000 de cuvinte pe zi in vreme ce un barbat nu depaseste 7. Intr-un an, doamnele spun asadar circa 7,3 milioane de cuvinte, iar domni doar 2,5 milioane. Cu 4,8 milioane de cuvinte mai putin. Cat de 8 ori numarul cuvintelor din Razboi si pace. De ce se intampla acest lucru nu a fost clar pentru oamenii de stiinta, pana cand o echipa de cercetatori formata din neurologi si psihologi de la Universitatea din Maryland a incercat sa afle raspunsul. O proteina.

10 lucruri pe care femeile nu le stiu despre sex

Desi orice femeie si-l doreste, orgasmul reprezinta in mare parte o necunoscuta pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos. Asa se face ca cercetatorii incearca sa explice in detaliu ce inseamna mai exact acesta, cum va puteti spori sansele de a-l atinge si ce va impiedica sa va bucurati pe deplin de aceasta placere absoluta.

TOP 10 tari in care e cel mai usor sa dezvolti un business. Pe ce loc este Romania

Wall-Street. ro va prezinta tarile in care este cel mai usor sa dezvolti o afacere, dar si unde se afla Romania intr-un clasament cu 185 de state, potrivit raportului Doing Business, realizat de Banca Mondiala.

7 lucruri care pot inlocui o dieta.

Nu e nevoie sa numeri zilnic caloriile si sa te supui stresului interminabil al regimurilor alimentare pentru a arata si a te simti sexy. Incearca in schimb cateva sugestii simple pe care ti le oferim in cele ce urmeaza! Nu vei regreta. Poarta intotdeauna tocuri. Da, stim, tocurile inalte pot provoca dureri si disconfort si de multe ori sunt extrem de scumpe. Adevarul este insa ca tocurile sunt necesare. Ele vor adauga instant un plus de savoare, te vor face mai sexy si et vor avantaja .

Numarul bucurestenilor muscati de caini, mai mic decat in 2012.

Numarul bucurestenilor muscati de caini in luna octombrie a scazut cu 28% fata de aceeasi luna a anului trecut, conform Centrului Antirabic al Institutului Matei Bals, transmite Mediafax. 197 de persoane, dintre care 113 bucuresteni, s-au prezentat la Centrul National Antirabic, cu muscaturi de caini, pisici sau alte animale pana in 10 octombrie 2013, fata de cei 252 de oameni care au ajuns anul trecut la spital. 83 de persoane au fost muscate de cainii comunitari, 80 de oameni au fost .

Germanii au testat cel mai rapid internet wireless din lume: de 100 de ori mai rapid decat Google Fiber

O echipa de cercetatori germani de la Institutul Tehnologic din Karlsruhe a reusit sa trimita un semnal Wi-Fi pe o distanta de cativa zeci de metri cuviteza de 100 de gigabiti pe secunda. Este de 100 de ori mai rapid decat reteaua pusa la punct de Google in unele state americane, Google Fiber.

Date preliminare: iPhone 5s este de doua ori mai popular decat iPhone 5c

Apple a lansat pentru prima data in istorie doua telefoane. iPhone 5s si iPhone 5c sunt diferite ca pret si performante, dar paradoxul este ca modelul mai scump este in continuare cel mai de succes telefon Apple.

Groapa in trafic pe Podul Vidin-Calafat. Problema este mai mare decat gaura, scrie presa bulgara

O groapa mare a aparut in carosabil pe Podul Vidin-Calafat care asigura legatura peste Dunare intre Bulgaria si Romania, dupa ce podul a fost asfaltat in aprilie si dat in folosinta la mijlocul lui iunie,.

Altitudinea varfului Mont Blanc, revizuita la 4.810 metri, mai mica decat la masuratorile din 2011

Specialistii francezi de la Institutul national de informatii geografice si forestiere au revizuit altitudinea varfului Mont Blanc, cel mai inalt varf dinEuropa de vest, la 4. 810 metri, cu 42 centimetri mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )