Libnet.ro
UNICEF

01:05

10 medici militari si 10 subofiteri sanitari din Cluj, detasati la Spitalul Suceava pentru doua saptamani

Antena3 Antena3,
10 medici militari si 10 subofiteri sanitari din Cluj, detasati la Spitalul Suceava pentru doua saptamani

10 medici militari de diferite specialitati si 10 subofiteri sanitari din cadrul Spitalului Militar Dr. Constantin Papilian din Cluj-Napoca au fost detasati la Spitalul Judetean Suceava pentru doua saptamani, a anuntat MApN. continuă pe Antena3

Armata a facut prima evaluare manageriala a spitalului din Suceava: 10 medici militari si 10 subofiteri sanitari au fost delegati de la Cluj Napoca

Noua conducere militara a Spitalului de Urgenta din Suceava a facut o prima evaluare a situatiei si a analizat si resursa umana, necesarul de materiale, precum si schimbarea si imbunatatirea circuitului epidemiologic pentru reducerea riscului de contaminare. Prima decizie, dupa dezinfectia spatiilor din jurul spitalului: 10 medici militari si 10 ofiteri sanitari din cadrul Spitalului Militar de Urgenta Dr. Constantin Papilian din Cluj-Napoca au plecat spre municipiul Suceava pentru o perioada de 2 saptamani.

O echipa medicala de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca a fost detasata la Spitalul Judetean Suceava, pentru doua saptamani

O echipa formata din zece medici militari si zece subofiteri sanitari de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca va merge la Suceava, unde va ramane doua saptamani pentru a asigura continuitatea asistentei medicale la Spitalul Judetean, unde majoritatea.

Conducerea Spitalului de Urgenta Suceava, preluata de medici militari. Tataru: E aproape imposibil sa demisioneze. Managementul anterior nu a corespuns, desi erau echipamente (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi, in debutul sedintei de guvern, ca noua conducere a Spitalului Judetean Suceava este formata din medici militari. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat pentru B1.

Orban: Managementul Spitalului Judetean Suceava, asigurat de o echipa de medici militari cu experienta

Managementul Spitalului Judetean Suceava va fi asigurat de o echipa de medici militari cu experienta, a declarat premierul Ludovic Orban la inceautul sedintei de Guvern.

O echipa de medici militari a fost detasata la Spitalul din Suceava: primele masuri luate

Echipa de specialisti condusa de secretarul de stat din Ministerul Sanatatii si colonelul medic Daniel Derioiu, managerul spitalului, a facut o prima evaluare a situatiei de la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul Suceava.

Doi antreprenori au lansat o platforma care sa-i ajute pe producatorii din Cluj

Doi antreprenori au lansat o platforma online care aduce impreuna micii producatori din judetul Cluj cu scopul de a sprijini afacerile locale si consumul de produse locale in aceasta perioada de criza, scrie Mediafax.

Un suspect de coronavirus internat in spitalul din Cluj a fugit

Un barbat de 37 de ani, suspect de coronavirus internat in spital a fugit din Spitalul de Pneumoftiziologie Leon Daniello Cluj-Napoca. Acesta a rupt plasa de la geamul salonului. Barbatul e cautat cu camerele de supraveghere.

Cine este barbatul suspect de COVID-19 care a fugit dintr-un spital din Cluj. L-ati vazut? - FOTO

Politistii clujeni fac un apel la cetateni pentru a depista un barbat in varsta de 37 de ani, din judetul Buzau, care a plecat din spitalul in care se afla internat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )