Libnet.ro
UNICEF

15:15

O echipa de medici militari a fost detasata la Spitalul din Suceava: primele masuri luate

Adevărul Adevărul,
O echipa de medici militari a fost detasata la Spitalul din Suceava: primele masuri luate

Echipa de specialisti condusa de secretarul de stat din Ministerul Sanatatii si colonelul medic Daniel Derioiu, managerul spitalului, a facut o prima evaluare a situatiei de la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul Suceava. continuă pe Adevărul

Orban: Managementul Spitalului Judetean Suceava, asigurat de o echipa de medici militari cu experienta

Managementul Spitalului Judetean Suceava va fi asigurat de o echipa de medici militari cu experienta, a declarat premierul Ludovic Orban la inceautul sedintei de Guvern.

Spitalul din Suceava si-a schimbat conducerea. Cine e doctorul militar Daniel Ionut Derioiu, noul manager al institutiei

Daniel Ionut Derioiu a fost numit manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava.

Exclusiv! Fiica unei asistente de la Spitalul din Suceava: Bolnavul este lasat sa moara!

Fiica unei asistente infectate cu Covid-19 a facut o marturie cutremuratoare, in exclusivitate la Antena 3. Femeia a spus ca mama ei este internata in continuare in spital, insa se simte mai bine si spune ca vrea sa se intoarca din nou la spital pentru a ingriji oamenii.

O echipa medicala de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca a fost detasata la Spitalul Judetean Suceava, pentru doua saptamani

O echipa formata din zece medici militari si zece subofiteri sanitari de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca va merge la Suceava, unde va ramane doua saptamani pentru a asigura continuitatea asistentei medicale la Spitalul Judetean, unde majoritatea.

Spitalul din Suceava primeste un ventilator de terapie intensiva si echipamente de protectie donate de Salvati Copiii

Spitalul Judetean din Suceava va primi, incepand de astazi, un ventilator de suport respirator, patru injectomate si echipamente de protectie constand in manusi chirurgicale, masti de protectie, viziere, combinezoane de protectie, bonete, botosi si 375 de kilograme de dezinfectanti de nivel inalt pentru suprafeteinstrumentar medical si aeromicroflora - donatie din partea Organizatiei Salvati Copiii.

Spitalul Judetean din Suceava, militarizat

Conducerea Spitalului Judetean Suceava a fost preluata de o echipa de medici militari, care a mers joi la Suceava. De altfel, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca unitatea medicala va fi militarizata.

Asistentele din Suceava au fost chemate sa refaca testul de coronavirus, insa au gasit corturile inchise - VIDEO

Procurorii au descoperit ca testarea la spitalul din Suceava a fost facuta ilegal. Asistentele au fost chemate astazi sa fie testate, insa au gasit corturile inchise si au asteptat ore intregi.

O pacienta de la Spitalul din Suceva rupe tacerea: Lumea moare din cauza medicilor! Esti tinut aici pana nu mai poti!

O pacienta de la Spitalul din Suceava rupe tacerea si vorbeste despre modul in care cadrele medicale au grija de bolnavii din spital. Femeia in varsta de 48 de ani se plange ca nu primeste medicamentele la timp, mancarea este putina, iar medicii nu le acorda atentie bolnavilor.

10 medici militari si 10 subofiteri sanitari din Cluj, detasati la Spitalul Suceava pentru doua saptamani

10 medici militari de diferite specialitati si 10 subofiteri sanitari din cadrul Spitalului Militar Dr. Constantin Papilian din Cluj-Napoca au fost detasati la Spitalul Judetean Suceava pentru doua saptamani, a anuntat MApN.

Conducerea Spitalului de Urgenta Suceava, preluata de medici militari. Tataru: E aproape imposibil sa demisioneze. Managementul anterior nu a corespuns, desi erau echipamente (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi, in debutul sedintei de guvern, ca noua conducere a Spitalului Judetean Suceava este formata din medici militari. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat pentru B1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )