Libnet.ro
UNICEF

12:15

10 milioane de lei de la Primaria Sectorului 1 pentru Catedrala Neamului

Hotnews Hotnews,
 10 milioane de lei de la Primaria Sectorului 1 pentru Catedrala Neamului

Dupa trei incercari esuate, primarul PSD al sectorului 1, Dragos Tudorache, a reusit sa adune voturile in Consiliul Local pentru a adopta un proiect prin care sunt alocate 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Clotilde Armand, candidat al USR la Primaria sectorului 1, acuza ca alaturi de consilierii PSD au votat si cei ai PNL: Ma intreb ce ar fi spus moralistii sefi din PNL daca cei din USR ar fi votat alaturi de PSD. continuă pe Hotnews

Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta va investi 12 milioane lei pentru cresterea sigurantei traficului

Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta va investi 12 milioane lei, fara TVA, pentru cresterea sigurantei traficului de pasageri, dupa ce Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, a aprobat, miercuri, nota de fundamentare referitoare la necesitatea si oportunitatea efectuarii cheltuielilor aferente obiectivului de investitii.

IN ACEST AN: Registrul Auto Roman estimeaza un profit net de 127,85 milioane lei

Registrul Auto Roman RAR) estimeaza un profit net de 127,85 milioane lei in acest an, la venituri totale de 444,2 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli pentru acest an publicat in dezbatere de actionarul majoritar, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

ANUL TRECUT FATA DE 2018 Agricover Credit IFN si-a crescut profitul cu 21%, la peste 40 milioane lei

Agricover Credit IFN, institutie financiara non-bancara dedicata finantarii agriculturii romanesti, a inregis and 172;trat, anul trecut, un profit net de 40,168 milioane lei, reprezentand o crestere de 21% fata de cel din 2018, conform unui comunicat de presa. Acesta arata ca profitul operational a fost de 46,68 milioane lei, cresterea de la an la an fiind tot de 21%.

IN 2019: Profitul Turism Covasna a crescut de aproape 4 ori, la 2,77 milioane lei

Profitul firmei Turism Covasna TUAA), controlata de SIF Transilvania SIF3), a crescut anul trecut cu 272%, pana la 2,77 milioane lei, in timp afacerile au avansat cu 29%, potrivit rezultatelor preliminare aferente anului 2019 transmise Bursei de Valori Bucuresti.

IN VALOARE DE 10 MILIOANE EURO Libra Internet Bank pregateste prima sa lansare de obligatiuni

Libra Internet Bank pregateste prima lansare de obligatiuni din istoria sa, in valoare de 10 milioane euro, anunta un comunicat de presa.

Libra Internet Bank pregateste prima lansare de obligatiuni din istoria bancii, in valoare de 10 milioane euro

Libra Internet Bank va desfasura, prin intermediul Tradeville, un plasament privat de obligatiuni in valoare de 10 milioane euro, cu posibilitatea majorarii sumei. Obligatiunile vor fi subordonate si vor avea o scadenta de 10 ani, arata un comunicat remis Redactiei.

Finantare de 12,5 milioane lei pentru proiecte culturale

Administratia Fondului Cultural National a lansat sesiunea II2020 de finantare a proiectelor culturale ce se vor derula in perioada 1 iunie - 15 noiembrie 2020 si care are un buget de 12,5 milioane de lei. Bugetul alocat acestei sesiuni este distribuit pe 11 arii tematice: arte vizuale, teatru, muzica, dans, arta digitala si noile media, interventie culturala, educatie prin cultura, promovarea culturii scrise, proiecte cu caracter repetitiv, patrimoniu cultural material, patrimoniu cultural imaterial.

Proiect inedit la Alba Iulia: Muzeu al Copilului cu dotari pentru joaca si invatare. Investitia costa 12 milioane lei

La Alba Iulia va fi construit un Muzeu al Copilului, un proiect unic in tara. Contractul a fost semnat in 25 februarie, iar investitia este de 2,5 milioane de euro, majoritatea fonduri nerambursabile.

Programul Tomata a adus la Buzau subventii de 25 milioane lei

Sumele primite de la stat au determinat dublarea numarului legumicultorilor interesati de cultivarea tomatelor timpurii Sute de legumicultori preocupati de cultivarea tomatelor si milioane de lei platite beneficiarilor, reinvestiti in dezvoltarea serelor si solariilor - este impactul pe care programul Tomata l-a avut in judetul Buzau. in total, cultivatorii de tomate au incasat subventii de aproape 25 de milioane de lei, iar sumele primite de la stat au determinat dublarea numarului legumicultorilor interesati de cultivarea tomatelor timpurii.

Ministerul Finantelor a atras, ieri, 763,2 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 763,2 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 33 de luni, la un randament mediu de 3,12% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR), informeaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )