Libnet.ro
UNICEF

13:45

100 de decesein 24 de ore in statul New York: numarul cazurilor de coronavirs ajunge la 385. Situatia in alte state

Adevărul Adevărul,
100 de decesein 24 de ore in statul New York: numarul cazurilor de coronavirs ajunge la 385. Situatia in alte state

Numarul deceselor din cauza coronavirusului in statul New York, epicentrul epidemiei din Statele Unite, a crescut mult in 24 de ore, cu 100, adica au fost inregistrate 385 de la inceputul epidemiei, a spus joi guvernatorul statului, scrie AFP. continuă pe Adevărul

Extinderea epidemiei de coronavirus va lovi statul New York puternic si rapid, potrivit guvernatorului Andrew Cuomo

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a avertizat marti ca cea mai dificila faza a epidemiei de coronavirus va lovi mai puternic si mai rapid decat se credea anterior, in timp ce Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a avertizat deja ca Statele Unite ar putea sa devina epicentrul pandemiei globale.

Coronavirus in SUA. Numarul infectiilor in New York a depasit pragul de 25.000

Statul New York a raportat 25. 665 de infectii de coronavirus si cel putin 210 decese, a anuntat guvernatorul Andrew Cuomo, care a reiterat un apel la asistenta federala in timp ce criza echipamentelor medicale se adanceste, potrivit BBC.

Coronavirusul a lovit puternic New York, iar California se asteapta la aceeasi soarta

Statul american New York a suferit o noua crestere brusca a numarului de cazuri de COVID-19, marti, umpland spitalele din epicentrul epidemic al SUA, pe masura ce autoritatile din California se tem ca vor fi.

CORONAVIRUS |Unitatile medicale din New York, coplesite de pacienti. Un spital a inregistrat 13 decese intr-o zi

Spitalele din New York se confrunta cu cresteri masive de persoane contaminate cu noul coronavirus. Elmhurst, un spital public de 545 de paturi din Queens, a inceput sa transfere pacientii care nu sufera de.

Coronavirus Italia: 602 noi decese luni Numarul mortilor a ajuns la peste 6.000

Bilantul deceselor din cauza Covid-19 in Italia a crescut cu 602 in ultimele 24 de ore, ajungand la 6. 078, in timp ce numarul total al cazurilor confirmate a ajuns la 63.

Primarul New York-ului, avertisment fara precedent: Suntem la zece zile de o penurie generalizata de aparate de ventilatie mecanica. Persoane care ar fi putut trai vor muri

Primarul democrat al New York-ului, Bill de Blasio, a transmis duminica seara un avertisment privind extinderea infectiilor cu noul coronavirus in urmatoarele zile, precizand ca situatia se va.

Spitalele din New York City sunt la 10 zile de o criza provocata de explozia cazurilor de coronavirus

Primarul orasului New York, epicentrul epidemiei de coronavirus din Statele Unite, Bill de Blasio, a descris, duminica, epidemia drept cea mai mare criza de la Marea Criza Economica si a solicitat ca armata americana sa se mobilizeze pentru a evita ca sistemul de asistenta medicala sa fie depasit de situatie.

Coronavirus in lume: Bilantul infectiilor oficial declarate a depasit pragul de 400.000 Franta a devenit a cincea tara care a depasit pragul de 1.000 de decese

Peste 2,6 miliarde de oameni stau in izolare in lume, ca urmare a masurilor luate de guverne pentru a preintampina raspandirea coronavirusului. Cele mai multe tari au decretat izolare obligatorie, cum ar fi India, Regatul Unit, Franta, Italia, Columbia, dar si Romania. Numarul total de infectii a depasit marti pragul de 400. 000, potrivit platformei arcgis. --------23:48: Letonia va plati bonusuri de pana la 50% din salariu personalului medical implicat direct in lupta impotriva coronavirusului. 23:35: Senegalul, Coasta de Fildes, Sierra Leone si Republica Democrata Congo au declarat o stare de urgenta intr-o Africa castigata treptat de contagiunea coronavirusului. 23:20: Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a negat, marti seara, informatiile aparute in presa privind prelungirea masurilor restrictive pana in iulie. 22:51: Presedintele Republicii Democrate Congo, Felix Tshisekedi, a declarat marti seara starea de urgenta, precum si izolarea capitalei Kinshasa de restul tarii pentru a evita raspandirea coronavirusului. 22:34: Meciul din cadrul Ligii Campionilor disputat intre Atalanta si Valence, jucat la jumatatea lunii februarie, a reprezentat o oportunitate de difuziune puternica a coronavirusului din Italia. 22:19: Armata ceha a anuntat marti ca si-a retras cei 30 de soldati din misiunile irakiene din motive de securitate ce tin de raspandirea noului coronavirus. 22:01: Agentia Mondiala Antidoping a declarat ca sustine decizia luata marti de Comitetul Olimpic International de a amana Jocurile de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus. 21:46: Peste 1. 600 de persoane au fost arestate in ultimele trei zile in Iordania pentru ca au iesit din izolare. 05: Franta devine a cincea tara cu peste 1. 000 de decese provocate de coronavirus19. 45: SUA au raportat 600 de morti si peste 50. 000 de infectari cu noul coronavirus, dar Trump vrea sa ridice restrictiile pana pe 12 aprilie. 25: Vietnamul a raportat alte 11 cazuri de coronavirus, ceea ce aduce bilantul la 134, desi nu a raportat decese. 10: Italia a raportat marti 743 de noi decese, ceea ce a dus numarul total la 6. 00: Un spital cu 4. 000 de paturi se va deschide intr-un centru de conferinte la Londra18. 55: Pentagonul se asteapta la 90 de zile de criza18. 40: Statul New York a raportat 25. 665 de infectii de coronavirus si cel putin 210 decese. 25: Peste 2,6 miliarde de oameni se afla in izolare in lume, ca urmare a masurilor guvernelor17. 00: Guvernul indian va impune izolarea la nivel national incepand de la miezul noptii pentru 21 de zile.

Donald Trump trimite Garda Nationala in New York, California si Washington, cele trei state puternic afectate de COVID-19

Pandemia de coronavirus se raspandeste tot mai rapid si in SUA, unde numarul infectiilor a ajuns la 35. 244, iar numarul deceselor a urcat la 471. in acest context presedintele american Donald Trump a decis t.

IGPF: Peste 31.000 de persoane au trecut frontiera in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei au trecut peste 31. 800 persoane, cetateni romani si straini, dintre care aproximativ 18. 800 pe sensul de intrare si 13. 000 pe cel de iesire din tara si peste 17. 200 mijloace de transport.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )