Libnet.ro
UNICEF

12:00

CORONAVIRUS |Unitatile medicale din New York, coplesite de pacienti. Un spital a inregistrat 13 decese intr-o zi

B1 B1,
CORONAVIRUS |Unitatile medicale din New York, coplesite de pacienti. Un spital a inregistrat 13 decese intr-o zi

Spitalele din New York se confrunta cu cresteri masive de persoane contaminate cu noul coronavirus. Elmhurst, un spital public de 545 de paturi din Queens, a inceput sa transfere pacientii care nu sufera de. continuă pe B1

Coronavirus in SUA. Numarul infectiilor in New York a depasit pragul de 25.000

Statul New York a raportat 25. 665 de infectii de coronavirus si cel putin 210 decese, a anuntat guvernatorul Andrew Cuomo, care a reiterat un apel la asistenta federala in timp ce criza echipamentelor medicale se adanceste, potrivit BBC.

Spitalele din New York City sunt la 10 zile de o criza provocata de explozia cazurilor de coronavirus

Primarul orasului New York, epicentrul epidemiei de coronavirus din Statele Unite, Bill de Blasio, a descris, duminica, epidemia drept cea mai mare criza de la Marea Criza Economica si a solicitat ca armata americana sa se mobilizeze pentru a evita ca sistemul de asistenta medicala sa fie depasit de situatie.

Extinderea epidemiei de coronavirus va lovi statul New York puternic si rapid, potrivit guvernatorului Andrew Cuomo

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a avertizat marti ca cea mai dificila faza a epidemiei de coronavirus va lovi mai puternic si mai rapid decat se credea anterior, in timp ce Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a avertizat deja ca Statele Unite ar putea sa devina epicentrul pandemiei globale.

Primarul New York-ului, avertisment fara precedent: Suntem la zece zile de o penurie generalizata de aparate de ventilatie mecanica. Persoane care ar fi putut trai vor muri

Primarul democrat al New York-ului, Bill de Blasio, a transmis duminica seara un avertisment privind extinderea infectiilor cu noul coronavirus in urmatoarele zile, precizand ca situatia se va.

100 de decesein 24 de ore in statul New York: numarul cazurilor de coronavirs ajunge la 385. Situatia in alte state

Numarul deceselor din cauza coronavirusului in statul New York, epicentrul epidemiei din Statele Unite, a crescut mult in 24 de ore, cu 100, adica au fost inregistrate 385 de la inceputul epidemiei, a spus joi guvernatorul statului, scrie AFP.

Coronavirusul a lovit puternic New York, iar California se asteapta la aceeasi soarta

Statul american New York a suferit o noua crestere brusca a numarului de cazuri de COVID-19, marti, umpland spitalele din epicentrul epidemic al SUA, pe masura ce autoritatile din California se tem ca vor fi.

VIDEO Protest la maternitatea din Iasi, dupa ce a fost adusa o pacienta suspecta de coronavirus. Cadrele medicale spun ca nu au echipamente de protectie

Medici si asistente de la Maternitatea Elena Doamna din Iasi au iesit in curtea spitalului miercuri dimineata, in semn de protest, dupa ce acolo a fost adusa o pacienta insarcinata si care este suspecta de coronavirus. Cadrele medicale spun ca nu au echipament de protectie, scrie Ziarul de Iasi.

103 cadre medicale din Romania diagnosticate cu COVID-19, dintre care 70 de la Suceava. Practic, aproape 14% din pacientii contaminati din tara lucreaza in spitale

Un numar de 103 cadre medicale din Romania au fost diagnosticate cu noul coronavirus, anunta marti Grupul de Comunicare Strategica. Cum autoritatile romane au depistat, pana marti, 762 de cazuri de infectare.

Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19: 184 persoane

Din cauza situatiei tot mai grave din Romania, numarul infectatilor a inceput sa creasca semnificativ. Astfel incat, autoritatile sunt in continua controlare a mall-urilor si a strazilor. Romania intra incepand cu data de 25 martie in carantina. Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19 UPDATE:184 de cadre medicale infectate cu .

CORONAVIRUS: Trei cadre medicale din Galati, confirmate cu COVID-19

Infectarea cu Covid-19 se extinde in randul nagajatilor din spitale care fac apel la autoritati ca nu au suficiente echipamente de protectie. Dupa focarul de la Suceava, unde 177 de medici si pacienti au.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )