Libnet.ro
UNICEF

12:30

10.000 de oameni asteptati cu mici, bere si muzica populara la Masurisul Oilor

Adevărul Adevărul,
10.000 de oameni asteptati cu mici, bere si muzica populara la Masurisul Oilor

Serbarea pastorala de la Pria este considerata singura manifestare traditionala din Ardeal neintrerupta de 52 de ani. continuă pe Adevărul

Peste 4.000 de oameni, asteptati la singurul festival de muzica electronica din Romania care are loc pe o insula

Peste 4. 000 de oameni sunt asteptati intre 25 si 30 iulie la cea de-a sasea editie a 3 Smoked Olives Island Festival 3SOF), singurul festival de muzica electronica din Romania care are loc pe o insula.

O cunoscuta cantareata de muzica populara se afla in stare grava la spital (FOTO)

Cantareata de muzica populara Maria Butaciu se afla in stare grava la Spitalul Floreasca, informeaza Click. Potrivit sursei citate, artista ar fi in coma dupa ce ar fi suferit un accident.

Vedeta de muzica populara, in coma la spital

Cantareata de muzica populara, Maria Butaciu, este in coma. Artista a fost internata de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti dupa ce a suferit un accident vascular. Medicii se lupta pentru a-i salva viata,.

O cunoscuta interpreta de muzica populara isi face injectii in cap! Acum, daca dau coltul, am atatia prieteni cu funerare (FOTO)

Maria Constantin, cunoscuta interpreta de muzica popular din Targu Jiu, a ales sa-si faca injectii in scalp pentru a-si ajuta parul sa creasca. Am de gand sa mai facem cateva ceva, sa bagam.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )