Libnet.ro
UNICEF

22:45

100.000 de romani vor lua bani mai multi la pensie

Antena3 Antena3,
100.000 de romani vor lua bani mai multi la pensie

Legea pensiilor va intra saptamana viitoare in avizare interministeriala si in maximum doua saptamani ar putea fi adoptata in Guvern si apoi trimisa in Parlament. 000 de romani ar trebui sa prime. continuă pe Antena3

Veste soc pentru romani: Se dau mai multi bani la PENSII daca aduci acest document!

Peste un milioni de romani primesc pensie sociala minima garantata - indemnizatie sociala pentru pensionari,numarul lor crescand cu 250. 000 fata de totalul inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut.

Aproape jumatate dintre angajatii romani vor fi afectati: efectul de bumerang al unei noi cresteri a salariului minim

Cresterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie, promisa de ministrul Muncii ca parte din planul Guvernului pe urmatorii trei ani, poate aduce bucurie in casele multor romani. Acum! Pe termen lung, insa, lucrurile nu vor mai sta asa, considera economistii, avertizand asupra efectelor negative pe care aceasta masura le va avea asupra a aproape jumatate dintre angajatii din Romania, platiti cu salariul minim pe economie.

Mai multi romani au fost arestati in timp ce incercau sa treaca ilegal din Canada in Statele Unite

Autoritatile americane au arestat zece imigranti romani care au incercat sa traverseze ilegal frontiera dintre Canada si Statele Unite. Politia de Frontiera din Statele Unite a depistat marti doua femei si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3114 seconds )