Libnet.ro
UNICEF

23:30

11 cadre didactice din judetul Vaslui au fost confirmate COVID-19 inainte de deschiderea anului scolar

Adevărul Adevărul,
11 cadre didactice din judetul Vaslui au fost confirmate COVID-19 inainte de deschiderea anului scolar

In pragul deschiderii noului an scolar, in judetul Vaslui mai multi profesori au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Toti membrii unei familii din judetul Vaslui au fost infectati cu noul COVID-19

O intreaga familie din judetul Vaslui, comuna Pogana, a fost depistata si confirmata ca fiind infectata cu noul coronavirus. Membrii familiei au ajuns pe rand la spital, printre ei numarandu-se si noua.

Mai multe cazuri de COVID-19 depistate in randul profesorilor din Vaslui. Elevii trebuie sa vina in continuare la ore daca scolile sunt in scenariul verde

Mai multe cazuri de coronavirus au fost descoperite in randul profesorilor din Vaslui, cu cateva zile inainte de inceperea scolii. Nu mai putin de 11 cadre didactice din judetul Vaslui sunt infectate cu.

Nelu Tataru: Profesorii cu comorbiditati pot opta sa predea online Unele cadre didactice iau in calcul pensionarea

Facand referire la inceperea noului an scolar, din 14 septembrie, ministrul Sanatatii a afirmat ca vor fi trei tipuri de adeverinte ce vor trebui prezentate pentru intrarea in colectivitate. Momentan, va.

Incendiu la o fabrica din judetul Brasov

Un incendiu a izbucnit, vineri, la o fabrica din Rasnov, la fata locului intervenind rapid pompierii din cadrul Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov. Potrivit ISU, citat de Agerpres, focul.

Restaurantele si cafenelele se inchid, de miercuri, in 15 localitati din judetul Arad

Restaurantele si cafenelele din 15 localitati din judetul Arad se inchid de miercuri, timp de sapte zile, dupa ce numarul de cazuri de coronavirus a explodat. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad a luat decizia de inchidere a restaurantelor si cafenelelor.

Spargere ca-n filmele cu gangsteri la sediul unei primarii: hotii au plecat cu seiful plin cu bani. Este al cincilea jaf de acest fel din ultimele 18 luni

Primaria Blagesti din judetul Vaslui a fost tinta unui jaf in noaptea de 78 septembrie, seiful plin cu bani fiind sustras de persoane inca neidentificate. Acesta este cel de-al cincilea jaf inregistrat in sudul judetului Vaslui avand ca tinta seifuri pline cu bani.

11 SEPTEMBRIE, IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu virusul SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1391 de cazuri noi

Pana astazi, 11 septembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 101. 075 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19).

Doi tineri din Arges au fost raniti intr-un accident rutier. Soferul nu avea permis de conducere

Doi tineri din judetul Arges au trecut prin clipe grele in cursul zilei de marti. Cei doi au fost protagnoistii unui accident rutier, in localitatea Schitu Golesti. Autoturismul in care se aflau a lovit un.

Fostul sportiv din Romania a fost condamnat pentru trafic de droguri. Decizia este definitiva

La inceputul lunii iunie, DIICOT efectua o perchezitie in casa jucatorului de handbal Pierre Yves Ragot. Francezul are o casa la Brasov si juca la HC Minaur Baia Mare. Pierre Yves Ragot, cultivator indoor de cannabis Povestea fostului jucator la Dinamo a inceput odata cu autosesizarea DIICOT si a celor de la BCCO Brasov-Serviciul Antidrog.

Cel mai bun drum din lume a fost in Romania. Ne-am batut joc de el: e in paragina

Romania este tara cu unele dintre cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. in schimb, au fost si vremuri cand pe actualul teritoriu al tarii noastre trecea cel mai bun drum din lume. Cel mai bun drum din lume a fost in Romania intorcandu-ne in timp, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )