Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fostul sportiv din Romania a fost condamnat pentru trafic de droguri. Decizia este definitiva

Playtech Playtech,
Fostul sportiv din Romania a fost condamnat pentru trafic de droguri. Decizia este definitiva

La inceputul lunii iunie, DIICOT efectua o perchezitie in casa jucatorului de handbal Pierre Yves Ragot. Francezul are o casa la Brasov si juca la HC Minaur Baia Mare. Pierre Yves Ragot, cultivator indoor de cannabis Povestea fostului jucator la Dinamo a inceput odata cu autosesizarea DIICOT si a celor de la BCCO Brasov-Serviciul Antidrog. continuă pe Playtech

E DEFINITIV: Fost jucator de la Dinamo, CONDAMNAT pentru trafic de droguri!

Zi trista pntru sportul romanesc. Un fost jucator al clubului Dinamo a fost condamnat definitiv pentru trafic de droguri. Sportivul care era urmarit inca din februarie avea o plantatie de cannbis chiar in.

E DEFINITIV: Fost jucator de la Dinamo, CONDAMNAT pentru trafic de droguri!

Zi trista pntru sportul romanesc. Un fost jucator al clubului Dinamo a fost condamnat definitiv pentru trafic de droguri. Sportivul care era urmarit inca din februarie avea o plantatie de cannbis chiar in.

Un nou judet din Romania a fost inclus de Germania in lista zonelor de risc

Autoritatile germane au actualizat lista zonelor de risc din Romania, iar incepand de joi judetul Iasi a fost inclus pe lista. Buzau, Galati si Vrancea au fost retrase de pe lista zonelor de risc, conform MAE. in acest moment, alaturi de municipiul Bucuresti, 11 judete din Romania se afla pe lista zonelor de risc: Arges, Bacau, Bihor, Braila, Brasov, Dambovita, Iasi, Ilfov, Prahova, Vaslui, Valcea.

Mai multe adolescente din Romania au fost scapate din mainile unei retele de proxeneti

Un numar de 11 fete din Romania au reusit sa fie salvate de catre autoritati din mainile uneia dintre celemai mari retele de proxeneti. Fetele urmau sa fie duse in Scotia unde erau obligate sa se.

Fostul sef al serviciului secret din Republica Moldova, condamnat cu suspendare pentru extradarea profesorilor turci din reteaua vanata de Erdogan

Fostul sef al Serviciului de Informatii si Securitate SIS) din Republica Moldova Vasile Botnari a fost condamnat cu suspendare in dosarul profesorilor turci de la Liceul Orizont, a anuntat procurorul general.

Noua metoda a hotilor din Romania. Este cunoscuta de zeci de ani, dar acum este folosita din nou

O metoda destul de simpla de inselaciune, careia ii cadeau in capcana romanii cu ceva timp in urma a ajuns sa fie din nou la moda. Este vorba despre o metoda pe care multi o stiu, si care a fost folosita de curand. Care este noua metoda a hotilor din Romania Metoda ghiulului a fost .

Orasul din Romania care are doar transport electric. I-a luat fata Bucurestiului

In acest articol vo vom vorbi despre primul oras din Romania cu transport public 100% electric. Probabil v-ati fi asteptat ca acesta sa fie Bucurestiul, insa Capitala este inca pe lista de asteptare. Marele anunt a fost facut de Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor. Mai multe detalii, in continuare. Primul oras din Romania .

Mama Loredanei Groza a batut un vlogger celebru din Romania! Ce i-a facut tanarului: Mi-a spart capul

Unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania a povestit cum a fost batut de mama Loredanei Groza. Acesta a recunoscut tot: Mi-a spart capul. Mama Loredanei Groza, suparata tare de unul dintre elevi in varsta de 25 de ani, Denis Petcu a avut-o ca invatatoare pe Leonida Groza, mama celebrei cantarete, si a povestit .

Cel mai mare spital mobil COVID-19 din Romania a fost inaugurat. Surprinzator, se afla intr-o comuna

Unitatea medicala are o capacitate de 250 de paturi, din care peste 100 de ATI. Termenul initial de aducere si asamblare a complexului medical era 27 mai.

Ultima fabrica de sticla din Romania si-a inchis portile dupa 400 de ani de activitate continua. Pandemia de Covid-19 i-a fost fatala

Ultima fabrica de sticla din Romania, care functiona la Avrig, in judetul Sibiu,si-a inchis portile dupa 400 de ani de activitate continua. Principala cauza care a dus de demararea procesului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )