Libnet.ro
UNICEF

12:00

11 decese in Romania din cauza infectiei cu coronavirus

Antena3 Antena3,
11 decese in Romania din cauza infectiei cu coronavirus

Au fost inregistrate inca 3 decese in Romania ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul deceselor la nivel national ajungand la 11. continuă pe Antena3

Sase morti din cauza infectiei cu coronavirus in Romania

Al saselea deces din cauza infectiei cu coronavirus a fost confirmat.

Legendarul saxofonist Manu Dibango a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Marti, legendarul soxofonist de jazz, Manu Dibango a murit din cauza infectiei cu COVID-19, la varsta de 86 de ani, a declarat Thierry Durepaire, director general al editiilor muzicale ale artistului, relateaza.

Primul deces din cauza infectiei cu coronavirus in Parlamentul European

Un angajat al Parlamentului European, in varsta de 41 de ani, a murit din cauza infectiei cu coronavirus.

Al saselea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 64 de ani din Arad, pentru care rezultatul testului COVID a venit dupa deces

Al saselea deces din cauza coronavirusului a fost inregistrat luni in Romania. Este vorba despre un barbat de 64 de ani, din Arad. El a fost internat din 20 martie, in stare grava, la Spitalul Judetean Arad, fiind intubat in sectia de terapie-intensiva.

inca un deces in Romania din cauza coronavirusului! Bilantul a ajuns la sapte

Inca un deces in Romania din cauza coronavirusului, astfel bilantul a ajuns la sapte.

Al treilea deces in Romania din cauza coronavirusului: Un fost viceprimar din Piatra Neamt, cu afectiuni cronice, internat la Iasi El ar fi refuzat internarea

Un al treilea deces a fost confirmat duminica seara in Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 70 de ani care a fost internat in Spitalul Judetean Piatra Neamt si transferat la Iasi. Conform autoritatilor, el avea afectiuni cronice si in urma anchetei epidemiologice s-a constat ca nu a calatorit in afara tarii si nici nu a fost in contact cu o persoana infectata. ---UPDATE 22:30 Anterior diagnosticului, Vasile Ouatu a participat alaturi de zeci de nemteni la un concurs de dans sportiv. Alte doua persoane, cel putin pana acum, care au fost la acelasi eveniment au fost gasite pozitive. Vasile Ouatu ar fi organizat si participat si la mai multe petreceri la localul pe care il detinea, conform informatiilor furnizate de presa locala. Ziarul de Iasi)UPDATE 22:20 A treia persoana decedata pe teritoriul Romanie este om de afaceri, patron al unui complex comercial si al echipei de volei feminin, dar si fost viceprimar al orasului Piatra-Neamt. Acesta ar fi refuzat internarea iar Parchetul i-a deschis un dosar penal.

Doi morti in Romania din cauza noului coronavirus. 433 de cazuri de infectare, din care 66 noi. 3 pacienti sunt in stare grava (FOTO)

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, duminica, faptul ca doua persoane au murit pe teritoriul Romaniei din cauza noului coronavirus. Este vorba despre un pacient de 67 de ani, care era internat in Craiova,.

Peste 4.700 de cazuri si 28 de decese suplimentare din cauza covid-19 in Germania

Bilantul epidemiei noului coronavirus a crescut marti in Germania la 27. 436 de contaminari, o creste.

Al doilea deces a fost inregistrat in Romania din cauza COVID-19

Doua decese au fost inregistrate pe teritoriul Romaniei ale unor pacienti infectati cu noul tip de c.

Pepco inchide toate magazinele din Romania, din cauza pandemiei de coronavirus

Pepco, cel mai extins jucator de pe segmentul de imbracaminte si incataminte cu o retea de 272 de unitati in Romania, a decis inchiderea temporara a magazinelor locale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )