Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sase morti din cauza infectiei cu coronavirus in Romania

Antena3 Antena3,
Sase morti din cauza infectiei cu coronavirus in Romania

Al saselea deces din cauza infectiei cu coronavirus a fost confirmat. continuă pe Antena3

Primul deces din cauza infectiei cu coronavirus in Parlamentul European

Un angajat al Parlamentului European, in varsta de 41 de ani, a murit din cauza infectiei cu coronavirus.

Al treilea deces din cauza noului coronavirus in Romania. Este vorba de un barbat de 70 de ani din Neamt

Romania inregistreaza, duminica seara, al treilea deces pe teritoriul tarii al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19).

Doi morti in Romania din cauza noului coronavirus. 433 de cazuri de infectare, din care 66 noi. 3 pacienti sunt in stare grava (FOTO)

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, duminica, faptul ca doua persoane au murit pe teritoriul Romaniei din cauza noului coronavirus. Este vorba despre un pacient de 67 de ani, care era internat in Craiova,.

Spania: 1.326 de morti din cauza coronavirusului

Bilantul epidemic a ajuns la 1. 326 de morti in Spania si se inregistreaza 24. 926 de cazuri de coronavirus, anunta autoritatile de la Madrid.

CORONAVIRUS |Spania: 1000 de decese din cauza COVID-19. 171 de morti si 1900 de cazuri doar in ultimele 24 h

Spania a atins numarul de 1000 de decese din cauza coronavirus. Doar in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 171 de morti si 1900 cazuri. Pe teritoriul tarii sunt aproape 20. 000 cazuri de persoane testate.

Cum sa-ti petreci timpul daca trebuie sa stai acasa din cauza noului coronavirus

651 de oameni au murit in Italia in ultimele 24 de ore din cauza noului coronavirus. Numarul infectarilor se apropie de 60.000

Un numar de 651 de oameni au murit in Italia in ultimele 24 de ore din cauza noului coronavirus, bilantul negru al acestei epidemii ajungand la 5. 476decese. 138 de cazuri de infectari au fost raportate, di.

Campionatul Spaniei a fost suspendat pe termen nedefinit din cauza pandemiei de coronavirus

Presedintii Federatiei si Ligii Spaniole de fotbal au decis suspendarea pe ternen nedefinit, din cauza pandemiei de coronavirus. Masura se aplica tuturor ligilor din Spania, chiar si celor neprofesioniste, dar.

Bilantul romanilor repatriati pana acum din cauza pandemiei de coronavirus. MAE: Doar pe cale rutiera, prin Ungaria, au venit aproximativ 46.800 cetateni, in decurs de o saptamana

Ministerul Afacerilor Externe face, luni, bilantiul romanilor repatriati de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, pe cale rutiera, aproximativ 46. 800 cetateni romani au intrat in tara de.

Raluca Turcan nu exclude repetarea anului scolar din cauza epidemiei de coronavirus

Sunt trei scenarii in privinta anului scolar, in contextul coronavirusului: evaluarile au loc conform calendarului initial, evaluarile sunt decalate sau anul scolar va fi repetat, a declarat la RFI vicepremierul Raluca Turcan,care spune ca a cerut o analiza ministerului de resort.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )