Libnet.ro
UNICEF

23:30

Pepco inchide toate magazinele din Romania, din cauza pandemiei de coronavirus

Antena3 Antena3,
Pepco inchide toate magazinele din Romania, din cauza pandemiei de coronavirus

Pepco, cel mai extins jucator de pe segmentul de imbracaminte si incataminte cu o retea de 272 de unitati in Romania, a decis inchiderea temporara a magazinelor locale. continuă pe Antena3

COVID-19: Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin inchide temporar toate magazinele din Romania

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin inchide temporar, incepand de luni, toate magazinele din Romania, in contextul raspandirii infectiilor cu noul coronavirus si al masurilor anuntate de autoritati,.

COVID-19: Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin inchide temporar toate magazinele din Romania

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin inchide temporar, incepand de luni, toate magazinele din Romania, in contextul raspandirii infectiilor cu noul coronavirus si al masurilor anuntate de autoritati,.

Leroy Merlin inchide temporar toate magazinele din Romania incepand de luni

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin inchide temporar, incepand de luni, toate magazinele din Romania, in contextul masurilor preventive privind raspandirea epidemiei de coronavirus.

De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anunt de ultima ora

O perioada iesita din comun. Este decizia corecta pe care trebuie sa o luam in momentul de fata. De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anuntul facut de retailerul suedez de mobila. De cand inchide Ikea magazinele din Romania? Toate tarile iau masuri de siguranta pentru a restrange posibilitatea raspandirii virusului COVID-19. Se inchid granite, .

Pepco inchide toate magazinele din Romania

Lantul de magazine de tip discount Pepco, prezent in Romania cu 200 de centre comerciale, a anuntat ca inchide, temporar, toate magazinele.

Adevaratul motiv pentru care Smiley s-a intors din SUA acum. Pierde bani din cauza pandemiei?

Starea de pandemie a dat peste capul planul intregului glob pamandesc. De la oameni de rand, la vedete si oameni de afaceri, toti au fost nevoiti sa isi suspende activitatea pentru a putea trece peste peste criza provocata de COVID 19. Si in Romania, o multime de persoane publice au anuntat suspendarea spectacolelor sau a .

Primul magazin din Romania care isi modifica programul: intre 7:30-8:00, acces exclusiv pentru persoanele varstnice si pentru cadrele medicale

Cora anunta ca a modificat programul hipermarketurilor in concordanta cu noile masuri impuse de autoritati si intrate in vigoare de luni, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte. Astfel, toate magazinele vor fi deschise intre orele 7:30 - 20:30, iar intre orele 7:30 - 8:00 accesul este dedicat exclusiv persoanelor varstnice, de peste 65 de ani, precum si cadrelor medicale.

Campionatul Spaniei a fost suspendat pe termen nedefinit din cauza pandemiei de coronavirus

Presedintii Federatiei si Ligii Spaniole de fotbal au decis suspendarea pe ternen nedefinit, din cauza pandemiei de coronavirus. Masura se aplica tuturor ligilor din Spania, chiar si celor neprofesioniste, dar.

Bilantul romanilor repatriati pana acum din cauza pandemiei de coronavirus. MAE: Doar pe cale rutiera, prin Ungaria, au venit aproximativ 46.800 cetateni, in decurs de o saptamana

Ministerul Afacerilor Externe face, luni, bilantiul romanilor repatriati de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, pe cale rutiera, aproximativ 46. 800 cetateni romani au intrat in tara de.

Portarul italian al lui Dinamo surprins de masurile din Romania

Riccardo Piscitelli, portarul italian legitimat la Dinamo Bucuresti, a declarat pentru un celebru site din tara natala ca a ramas surprins de masurile luate de autoritatile romane din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )