Libnet.ro
UNICEF

20:15

India a inceput sa stampileze pe maini oamenii care sunt banuiti ca au noul coronavirus. Tara ar putea deveni noul focar al pandemiei

B1 B1,
India a inceput sa stampileze pe maini oamenii care sunt banuiti ca au noul coronavirus. Tara ar putea deveni noul focar al pandemiei

India a inceput sa stampileze pe maini oamenii care sunt banuiti ca au noul coronavirus iar cei care nu respecta regulile de carantina sunt arestati Carantina acasa este mesajul care apare. continuă pe B1

Cum te poti distra pe cinste cand esti in autoizolare. Povestile care sunt un adevarat exemplu

Oamenii impartasesc foarte multe moduri creative de a se amuza in izolarea datorata pandemiei de coronavirus, de la inot pe hol pana la jocul Pac-Man cu masini. Oamenii din intreaga lume se afla intr-o pandemie de coronavirus, iar utilizatorii de social media au impartasit modalitatile creative de a se distra. Cum te poti distra pe .

Medicul Monica Pop, anunt pentru romanii care isi fac provizii. Care sunt alimentele pe care le recomanda

Alimentatia trebuie sa fie una cat mai corecta in aceasta perioada de criza fara precedent provocata de pandemia de coronavirus, averizeaza medicul Monica Pop. Aceasta recomanda ca, in ceea ce priveste proviziile pe care romanii le fac in aceste zile, ceaiurile si biscuitii sa nu lipseasca. Provizii pentru autoizolarea de coronavirus Pe fondul crizei majore .

Metrorex anunta ca va lua masuri impotriva COVID-19! Care sunt noile schimbari

Metrorex a anuntat miercuri seara ca numarul trenurilor aflate in circulatie se va reduce cu 15% pana la 20% pe toate magistralele, in functie de fluxul calatorilor pe parcursul zilei. Mesajul transmis de Metrorex Compania a transmis aceste ultime modificari in programul Metrorex, prin intermediul unui comunicat remis miercuri de Agerpres: in contextul actual, pentru .

Coronavirus pune in pioneze viitorul turneelor de tenis din 2020: care sunt anulate

Oficialii ATP si WTA au fost nevoiti sa ia o decizie radicala legata de viitorul competitiilor programate in urmatoarele luni. Din cauza pandemiei, cele mai multe concursuri nu se vor mai tine. Masurile legate de anularea evenimentelor sportive au fost luate in fiecare colt al mapamondului. Fiecare tara a luat masuri pe marginea acestui subiect, .

Curs valutar BNR, 18 martie 2020. Care sunt cotatiile de azi

BNR va emite noul curs valutar miercuri, 18 martie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR miercuri, 18 martie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii miercuri, 18 martie 2020. Data .

Uniunea Europeana isi inchide granitele, in mod oficial: care sunt exceptiile de la regula

Oficialii Uniunii Europene se grabesc sa adopte solutii din ce in ce mai radicale pentru micsorarea ritmului de raspandire a infectiilor cu coronavirus. in acest, tocmai a fost luata o decizie fara precedent. in unanimitate, in cadrul unei teleconferinte cu toti liderii de state din UE, membrii Uniunii Europene au decis inchiderea granitelor la nivelul .

Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada. Anuntul ministerului

Ministerul Educatiei, prin vocea ministrului Monica Anisie, incearca sa faca un pic de lumina si in ceea ce privesc salariile profesorilor care, in situatia data, sunt obligati ca, pana dupa sarbatorile pascale, sa stea acasa. Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada Dupa ce Ministrul Educatiei, Monica .

Decretul Starii de Urgenta publicat in Monitorul Oficial. Care sunt cele mai aspre masuri luate!

Conform unui comunicat transmis astazi, de catre Presedintele Iohannis, Romania intra in Starea de Urgenta, pe baza unui decret dat si semnat de Presedinte. Tot astazi, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei va fi pentru 30 de zile. UPDATE: Decretul dat de Presedintele Iohannis, prin care se declara .

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

Starea de urgenta decretata in Romania. Care sunt masurile adoptate

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, luni, decretul prin care instituie starea de urgenta pe intreg teritoriul tarii pentru urmatoarele 30 de zile ca masura preventiva in timpul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )