Libnet.ro
UNICEF

20:45

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata pentru ore de biologie tinute in aer liber

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intinsa pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata de pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intins pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari minciuni ale secolului

Apa este o componenta esentiala a supravietuirii, iar unii dintre noi alegem sa o consumam de la robinet, in timp ce altii prefera apa imbuteliata.

Tinerii sub 24 de ani au cele mai mari asteptari salariale raportat la cat primesc de fapt (studiu eJobs)

Firmele de constructii intampina pretentii salariale dintre cele mai mari din partea candidatilor la joburi, in Romania, sustine site-ul de recrutare eJobs, care a facut un studiu oline in acest sens.

Coreea de Nord ameninta: SUA va suporta ,, cele mai mari suferinte si dureri din istorie

Coreea de Nord a avertizat SUA ca le vor provoca cele mai mari suferinte si durere daca vor persista in dorinta lor ca ONU sa inaspreasca sanctiunile impotriva sa, dupa al.

VIDEO Unde trecutul se intalneste cu viitorul. Jaguar E-Type, una dintre cele mai frumoase masini din istorie, va fi regandita ca una electrica

Jaguar a decis sa renunte de tot la motarele traditionale, cele cu combustie interna, si si-a luat angajamentul ca, incepand din 2020, sa introduca pe toata gama de masini motoare electrice.

VIDEO in Ucraina au loc cele mai ample manevre militare din ultimii 11 ani, menite sa decurajeze Rusia. Participa 2500 de militari din 15 tari, inclusiv Romania

Manevre la care participa militari din 15 tari NATO si partenere, inclusiv din Statele Unite si din Romania, au inceput luni in Ucraina, in acelasi moment in care Rusia se pregateste sa efectueze propriile exercitii la granitele NATO si ale Uniunii Europene.

11.09 - Se implinesc 16 ani de la cele mai grave atentate teroriste din istoria Statelor Unite ale Americii

O ceremonie va fi tinuta luni in memoria victimelor din atentatele teroriste produse pe 11 septembrie 2001, la memorialul construit in locul World Trade Center din New York. in dimineata zilei 11 .

Proiect european, unic in tara, pentru reducerea zgomotului in jurul unuia dintre cele mai aglomerate aeroporturi

Aeroportul din Iasi, alaturi de mari aerogari din Uniunea Europeana, precum Heathrow Londra) si Schiphol Amsterdam), va fi printre primele din spatiul comunitar care va beneficia de un program inovativ pentru reducerea impactului produs de zgomotul din aviatie.

Imagini din spatiu cu uraganul Irma, una dintre cele mai puternice furtuni din Atlantic, care a provocat 14 morti

Cosmonautul rus Serghei Riazanski a publicat pe pagina sa de Faceboook imagini cu uraganul Irma, asa cum se vede de pe Statia Spatiala Internationala.

Imagini din spatiu cu uraganul Irma, una dintre cele mai puternice furtuni din Atlantic

Cosmonautul rus Sergey Ryazansky a publicat pe pagina sa de Faceboook imagini cu uraganul Irma, asa cum se vede de pe Statia Spatiala Internationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )