Libnet.ro
UNICEF

23:00

12 decembrie. Semnificatia spirituala a portalului 12.12. Ce se intampla mistic in aceasta zi

Antena3 Antena3,
12 decembrie. Semnificatia spirituala a portalului 12.12. Ce se intampla mistic in aceasta zi

12 decembrie. Pasionatii de numerologie stiu cat de importanta este ziua de 12 decembrie. 12 este un numar foarte puternic in numerologie. El reprezinta intregul, completul. Sunt 12 luni in an, sunt 12 semne zodiacale. continuă pe Antena3

Horoscop 12 decembrie 2018: Gemenii sunt romantici, Balantele au nevoie de o pauza

Horoscop 12 decembrie Berbec Pentru perioada imediat urmatoare, colaborarile sunt cheia succesului. Veti fi mai buni, mai rapizi si mai puternici daca veti observa cu atentie ce se intampla in jur si apoi.

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru 12 decembrie. Taurii trebuie sa priveasca in sine pentru solutii, Gemenii au gasit deja solutiile

Iata pentru MIERCURI 12 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol.

HOROSCOP 12 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele lucreaza bine si au rezultate. Leii repara ce au stricat

Camelia Patrascanu a prezentat miercuri dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 12 decembrie. Berbec - e foarte posibil sa fie pusi pe distractii astazi sau sa vina cu solutii mai putin neasteptate cu.

Spiridon, sfantul care aduce spor si sanatate in casa. De ce e interzisa munca pe 12 decembrie si cum te aperi de rele

Praznuit de credinciosi in fiecare an pe 12 decembrie, despre sfantul Spiridon se crede ca isi paraseste racla si pleaca in ajutorul oamenilor care ii inalta rugaciuni.

Traditii si obiceiuri de Sfantul Spiridon. Ce nu ai voie sa faci pe 12 decembrie

Sf. Spiridon. Pe 12 decembrie, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Spiridon, cunoscut si ca sfantul facator de minuni. Sf. Spiridon. Pentru ca sfantul calator este totodata si patronul.

Curs valutar BNR astazi, 12 decembrie: leul se depreciaza in raport cu euro si dolarul

Deprecierea leului este tot mai accelerata. In sedinta de miercuri, moneda nationala a scazut in fata euro si in mod special in raport cu dolarul american, continuand, astfel, tendinta demarata in urma cu cateva zile. La cat a ajuns cursul?.

Prognoza meteo, 12 decembrie 2018. ANM anunta vant, ninsori si temperaturi scazute!

Vremea va fi normaladin punct de vedere termic in cea mai mare parte a tarii, iar temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 7 grade. Cerul va avea innorari si vor fi precipitatii slabe mai ales .

MACRO NEWSLETTER-12 Decembrie 2018

Creditul de consum din SUA a crescut mult peste asteptari in octombrie 2018, cu 25,4 miliarde de dolari, dupa un avans de 11,6 miliarde in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 4,7%, de la 4,5% in luna anterioara. Creditul revolving, care include creditul acordat pe carduri, si-a accelerat cresterea anuala pana la 2,8%, de la 2,5% in luna precedenta, in conditiile unei cresteri lunare de 9,2 miliarde de dolari, iar creditul nonrevolving, in principal pentru studii si auto, si-a accelerat cresterea anuala pana la 5,4%, de la 5,3% in luna anterioara, pe fondul unei cresteri lunare de 16,2 miliarde de dolari. Sursa: Federal Reserve) .

Miercuri, 12 decembrie, Adevarul iti prezinta Lumea teatrului romanesc cartea regretatului actor Dumitru Furdui

Titlul Lumea teatrului romanesc amintiri din viata actorului Dumitru Furdui, cunoscut si iubit de publicul spectator in special datorita seriei de filme Brigada Diverse- va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul incepand de miercuri, 12 decembrie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 19,99 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in limita stocului disponibil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )