Libnet.ro
UNICEF

16:15

Prognoza meteo, 12 decembrie 2018. ANM anunta vant, ninsori si temperaturi scazute!

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo, 12 decembrie 2018. ANM anunta vant, ninsori si temperaturi scazute!

Vremea va fi normaladin punct de vedere termic in cea mai mare parte a tarii, iar temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 7 grade. Cerul va avea innorari si vor fi precipitatii slabe mai ales . continuă pe Antena3

Horoscop 12 decembrie 2018: Gemenii sunt romantici, Balantele au nevoie de o pauza

Horoscop 12 decembrie Berbec Pentru perioada imediat urmatoare, colaborarile sunt cheia succesului. Veti fi mai buni, mai rapizi si mai puternici daca veti observa cu atentie ce se intampla in jur si apoi.

MACRO NEWSLETTER-12 Decembrie 2018

Creditul de consum din SUA a crescut mult peste asteptari in octombrie 2018, cu 25,4 miliarde de dolari, dupa un avans de 11,6 miliarde in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 4,7%, de la 4,5% in luna anterioara. Creditul revolving, care include creditul acordat pe carduri, si-a accelerat cresterea anuala pana la 2,8%, de la 2,5% in luna precedenta, in conditiile unei cresteri lunare de 9,2 miliarde de dolari, iar creditul nonrevolving, in principal pentru studii si auto, si-a accelerat cresterea anuala pana la 5,4%, de la 5,3% in luna anterioara, pe fondul unei cresteri lunare de 16,2 miliarde de dolari. Sursa: Federal Reserve) .

Prognoza meteo: Iarna loveste cu furie Romania. Cand se anunta ninsori si ger naprasnic si cum va fi pana pe 7 ianuarie

Un nou episod de iarna adevarasta loveste Romania. Vremea rea cuprinde toata tara. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in noaptea de marti spre miercuri, masa de aer rece din nordul Europei va cobori peste tara noastra si va aduce ger naprasnic. Astfel, de miercuri racirea va fi semnificativa, cu temperaturi chiar sub normalul perioadei.

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru 12 decembrie. Taurii trebuie sa priveasca in sine pentru solutii, Gemenii au gasit deja solutiile

Iata pentru MIERCURI 12 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol.

Prognoza meteo: Cand se schimba vremea. Unde loveste lapovita si cat scad temperaturile pana pe 23 decembrie

Ploi, lapovita si temperaturi scazute in majoritatea regiunilor. Conform Administratiei Nationale de meteorologieANM), valorile termice diurne vor ramane, in general, peste normele climatologice ale perioadei, iar precipitatiile nu vor lipsi din peisaj pe parcursul urmatoarelor doua saptamani 10 - 23 decembrie), arata prognoza de specialitate, publicata de ANM.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Unde va fi cel mai frig

Vremea se va raci incepand cu ziua de miercuri, transmite Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit careia precipitatiile sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare nu vor lipsi in perioada 10 - 23 decembrie 2018.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Cand revin lapovita si ninsorile, pe regiuni

Vremea se va raci incepand cu ziua de miercuri, transmite Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit careia precipitatiile sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare nu vor lipsi in perioada 10 - 23 decembrie 2018.

HOROSCOP cu Urania pentru perioada 11 14 decembrie 2018. Berbecii comunica foarte bine, Taurii au o abordare notariala

HOROSCOP Previziuni Urania pentru saptamana 11 14 decembrie 2018. Mercurintrain Sagetator. HOROSCOP BerbecImpulsuri puternic resimtite, in legatura cu evolutia lor sociala,.

HOROSCOPUL runelor pentru saptamana 10-16 decembrie 2018. Berbecii sunt curtati intens, Gemenii sunt in fata unei situatii dificile

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in saptamana 10-16 decembrie 2018. Runele sunt etalate pentru perioada indicata si descifreaza taine universale cu mesaje profunde, intelepte si cu previziuni de mare.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2018. Ce-ti aduce miscarea directa a micutului Chiron

Micutul Chiron, vindecatorul de rani, intra in miscare directa. Pot aparea la lumina dureri ale trecutului, dureri ce au nevoie de vindecare. HOROSCOP Fiecare om are in harta sa natala pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )