Libnet.ro
UNICEF

14:45

12 Mai: Ziua cand Pamantul a fost atacat! Virusul care a infectat aproape o suta de tari a fost furat de la NSA

România Liberă România Liberă,
12 Mai: Ziua cand Pamantul a fost atacat! Virusul care a infectat aproape o suta de tari a fost furat de la NSA

Virusul care a infectat computere din aproape o suta de tari la 12 mai a folosit o modalitate de patrundere dezvoltata de Agentia pentru Securitate Nationala a SUA NSA). continuă pe România Liberă

Curs valutar 12 mai. Cvasistagnare a cotatiilor

Cursul valutar valabil vineri, 12 mai, indica o cvasistagnare a cotatiilor principalelor valute in raport cu moneda nationala .

12 mai in istorie: Armata Romana isi incheie participarea la cel de-al doilea Razboi Mondial. Se inaugureaza Columna lui Traian

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 12 mai .

10 mai, Ziua Regalitatii: Ceremonie militara, depuneri de coroane si o Garden Party la Palatul Elisabeta

Principesa Margareta si principele Radu, impreuna cu principesa Maria, au depus miercuri o coroana de flori la statuia regelui Carol I din Piata Palatului Regal, de Ziua Regalitatii, transmite Agerpres.

O basculanta cu pietris s-a rasturnat la Salonta. Mai multi pietoni au fost raniti. Un elicopter SMURD, trimis la fata locului

O basculanta incarcata cu pietris s-a rasturnat, joi, in localitatea bihoreana Salonta, si se pare ca ar fi fost raniti pietoni, la fata locului fiind trimise mai multe echipaje de interventie, sc.

Muzica de top la Flori de mai. Festivalul national de muzica usoara romaneasca incepe pe 12 mai

Devenit o traditie pe meleagurile calarasene, Festivalul de interpretare a muzicii usoare romanesti Flori de Mai se apropie cu succes de sarbatorirea, in 2018, a 30 de ani de existenta.

Horoscopul zilei - 12 mai. Revin esecuri din trecut

Berbec Nu e usoara decizia de a schimba stilul de viata, adoptand o dieta sanatoasa si exercitiile fizice zilnice, dar rezultatele se vor vedea imediat daca vei munci constant. Taur Te poti simti.

MACRO NEWSLETTER 12 Mai 2017

Preturile de consum din Cehia si-au temperat cresterea anuala in aprilie 2017, pana la 2%, de la 2,6% in luna precedenta, pe fondul unei stagnari lunare, dupa o stagnare in luna anterioara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )