Libnet.ro
UNICEF

01:05

12 persoane retinute dupa perchezitii in trei judete. Suspiciuni de coruptiecu privire la achizitiile de aparatura si consumabile pentru spitale COVID

Adevărul Adevărul,
12 persoane retinute dupa perchezitii in trei judete. Suspiciuni de coruptiecu privire la achizitiile de aparatura si consumabile pentru spitale COVID

12 persoane au fost retinute in urma perchezitiilor care au avut loc joi in trei unitati medicale din judetele Brasov, Harghita si Iasi. continuă pe Adevărul

DNA: 12 persoane, retinute pentru contracte de achizitii frauduloase la spitale din judetele Harghita si Brasov

DNA a anuntat, vineri, ca 12 persoane au fost retinute, in dosarul care vizeaza presupusa atribuire frauduloasa a unor contracte de achizitie publica la spitale din judetele Brasov si Harghita. Printre retinuti sunt managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov, managerul Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc, un ofiter de politie, mai multi functionari din spitale, dar si consilieri judeteni si locali, potrivit News.

Dosarul de coruptie privind achizitiile de echipamente medicale: 12 persoane au fost retinute

12 persoane au fost retinute dupa perchezitiile din judetele Brasov, Iasi si Harghita, in dosarul de echipamente medicale supraevaluate.

Perchezitii DNA in trei judete. Sunt descinderi si la spitale COVID

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac joi 22 de perchezitii in judetele Brasov, Harghita si Iasi, intr-un dosar vizand infractiuni de coruptie savarsite incepand cu luna decembrie 2019, a anuntat DNA. Conform unor surse judiciare, au loc descinderi si la spitale COVID legat de modul in care au fost facute achizitiile pentru materiale sau aparatura.

Sase persoane, retinute in dosarul furtului miliardului

Sase persoane, printre care ex-conducatorii institutiilor bancare implicate in devalizarea sistemului bancar din Moldova, au fost retinute de Procuratura Anticoruptie si PCCOCS, cu suportul operativ al CNA.

GRAFIC Bucurestiul si Clujul ajung si ele la o rata de infectare mai mica de 6 Trei judete sunt in zona verde

Judetul Cluj 5,96) si Capitala 5,69) au iesit si ele din randul judetelor care aveau o incidenta a cazurilor de coronavirus de peste 6 la mia de locuitori, dupa ce marti si Brasovul coborase sub acest prag acum are 5,62).

Cod galben de vant puternic in trei judete. La munte, rafalele vor depasi 100 de kilometri la ora

Meteorologii au emis, vineri, mai multe avertizari cod galben de intensificari ale vantului, valabile pentru mai multe judete. Pana la orele 14. 00 sau 16. 00, in zonele montane inalte, rafalele de vant vor depasi 100 de kilometri la ora, iar in zonele joase vor ajunge la 70 de kilometri la ora.

Bruxelles: 25 de persoane, amendate dupa ce au participat la o orgie sexuala in plina carantina Printre participanti, un europarlamentar si mai multi diplomati

Circa 25 de persoane au fost amendate pentru nerespectarea masurilor de combatere a pandemiei de coronavirus dupa ce au participat la o orgie sexuala organizata vineri seara in centrul Bruxellesului si la care au fost prezenti inclusiv un europarlamentar si diplomati, scrie Le Soir.

12 persoane retinute pentru coruptie in spitalele COVID! Un manager de spital a acceptat 90.000 de euro mita pe contracte cu echipamente medicale

12 persoane, printre care si doi manageri de spitale, au fost retinute de DNA vineri, ca urmare a perchezitiilor efectuate joi in mai multe judete din tara, inclusiv la doua unitati medicale COVID din Brasov si una din Harghita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )