Libnet.ro
UNICEF

19:31

12 trucuri prin care poti folosi bicarbonatul de sodiu in baie si bucatarie

Playtech Playtech,
12 trucuri prin care poti folosi bicarbonatul de sodiu in baie si bucatarie

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient minune din bucataria ta. Este esential pentru unele preparate culinare, dar poate fi folosit si in tratamentele de infrumusetare sau pentru curatenie. De fapt, la aceasta ultima categorie, bicarbonatul se dovedeste uneori mult mai util si mai sigur decat multe alte produse de curatat din comert. Iata cateva metode . continuă pe Playtech

Kelemen Hunor, despre ministrii Guvernului Orban: E un Executiv cu care poti sa iti faci treaba un an

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, dupa ce a fost prezentata lista ministrilor guvernului Orban, ca noul executiv este unul cu care poti sa iti faci treaba un an. Acesta a precizat, insa,c.

E oficial! S-a semnat decizia prin care Laura Codruta Kovesi devine procuror-sef european

Presedintele Parlamentului European, David Sassoli, si ministrul pentru afaceri europene al Finlandei, Tytti Tuppurainen, tara care asigura presedintia Consiliului UE, au semnat decizia prin care Laura Codruta.

Metodele prin care politistii ii prind pe soferii care folosesc telefonul la volan

Politistii sunt cu ochii pe soferii care incearca sa pacaleasca legea si au numeroase metode prin care reusesc sa-i prinda pe cei care folosesc telefonul la volan. Cel mai simplu este pentru politistul de.

Dacian Ciolos: Ma bucur ca USR a gasit calea prin care sa sustina investirea Guvernului. Astfel raspundem dorintei romanilor de a trimite acasa PSD

Liderul Plus, Dacian Ciolos, se bucura ca USR a gasit calea prin care sa sustina investirea unui guvern care promite ca isi va asuma prioritatile aliantei. in felul acesta, raspundem dorintei majoritatii cetatenilor romani de a trimite acasa de urgenta guvernarea catastrofala a PSD si de a crea premisele pentru o guvernare mai coerenta, in interesul oamenilor, spune Ciolos.

CNAIR vrea sa cumpere servicii de paza in valoare de peste 12 milioane euro pentru Autostrada Soarelui

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 57,73 milioane lei 12,14 milioane euro), prin care vrea sa cumpere servicii de paza pentru segmente din autostrazile A2 Autostrada Soarelui) si A4 centura municipiului Constanta), potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP, anunta news. ro.

Cosmarul cumplit prin care a trecut un cuplu atunci cand s-a trezit in spital. Abia ca-si mai aminteau ce s-a intamplat, dar la scurt timp au avut un adevarat soc

O femeie a spus ca a crezut ca noul ei sot era mort, dupa ce l-a vazut intins pe podea, dupa ce au fost atacati de un grup de aproximativ 12 persoane. Teresa Mciver a sarit in ajutor atunci cand Neil.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )