Libnet.ro
UNICEF

20:45

13 august, Ziua Internationala a Stangacilor

Adevărul Adevărul,
13 august, Ziua Internationala a Stangacilor

In urma cu 21 de ani, organizatia Lefthanders International adopta o initiativa prin care declara ziua de 13 august ca fiind Ziua Internationala a Stangacilor. continuă pe Adevărul

Ziua Internationala a Tineretului

In urma cu 14 ani, Adunarea Generala a Natiunilor Unite adopta o initiativa prin care declara ziua de 12 august ca fiind Ziua Internationala a Tineretului.

Ziua Internationala a Tineretului. Peste 70 de milioane de tineri someri nu au motive de bucurie

Intreaga lume marcheaza luni Ziua Internationala a Tineretului, o initiativa adoptata de Adunearea Generala a Natiunilor Unite, in urma cu 14 ani. In vreme de criza, ziua de 12 august nu este deloc un prilej de sarbatoare deoarece tinerii se confrunta azi cu mari probleme in ceea ce priveste gasirea unui loc de munca. Cei care au reusit totusi sa se angajeze stau permanent cu teama somajului si sunt nevoiti sa se multumeasca cu salarii mici in raport cu pregatirea pe care o au si cu munca pe care o presteaza.

Perseidele, fenomenul astronomic al verii - Cei mai multi meteori vor putea fi vazuti in noaptea de 12 spre 13 august

Perseidele, unul dintre numeroasele roiuri de meteori activi intr-un an, au perioada de activitate intre 17 iulie si 24 august, insa maximul curentului va avea loc in noaptea de 12 spre 13 august, potrivit site-ului Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

Revista presei sportive straine de pe 13 august

Iata copertele de ziar ale celor mai importante opt ziare de sport vest europene. Apasati pe sageti pentru a le vedea pe toate.

MACRO NEWSLETTER: 13 august 2013

Productia industriala din Turcia si-a accelerat cresterea anuala in iunie 2013 pana la 4,2%, de la 1% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 1,4%, dupa o scadere de 0,7% in luna anterioara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )