Libnet.ro
UNICEF

12:00

13 cetateni rusi si 3 entitati rusesti, inculpate pentru presupus amestec in alegerile prezidentiale din Statele Unite

Hotnews Hotnews,
 13 cetateni rusi si 3 entitati rusesti, inculpate pentru presupus amestec in alegerile prezidentiale din Statele Unite

13 cetateni rusi si 3 entitati rusesti au fost inculpate de justitia americana pentru presupusa interferenta in alegerile prezidentiale din 2016 din Statele Unite, a anuntat vineri procurorul special care ancheteaza acest caz, Robert Mueller, el afirmand ca cei acuzati ar fi dus un razboi informational impotriva Statelor Unite in timpul alegerilor, cu scopul de a-l ajuta pe Donald Trump sa castige, potrivit CNBC. continuă pe Hotnews

Juratii din SUA au au decis inculparea a 13 cetateni rusi in scandalul alegerilor din 2016

Un juriu federal a decis inculparea a 13 cetateni rusi si trei entitati ruse, in procesul in care acestia sunt acuzati de interferenta in procesul electoral din SUA, informeaza Reuters.

13 cetateni rusi, inculpati pentru amestecul in alegerile din SUA

Un juriu federal din Statele Unite a decis inculparea a 13 cetateni rusi si a trei organizatii din Rusia pentru amestec in alegeri si in procesul electoral american, informeaza Reuters. Anuntul a fost facut vi.

Cetateni RUSI, MORTI in bombardamentele SUA din Siria

Cinci cetateni rusi au murit in loviturile aeriene ale americanilor, de saptamana trecuta, din Siria. Purtatorul de cuvant al diplomatiei ruse a declarat ca nu este vorba despre soldati, ci de.

Microbuz cu 13 cetateni din Republica Moldova, rasturnat in judetul Vaslui

Un microbuz in care se aflau 13 cetateni din Republica Moldova, s-a rasturnat, miercuri seara, in zona localitatii Cretesti, judetul Vaslui, mai multe echipaje intervenind la fata locului. Din primele informatii, o singura persoana ar avea nevoie de ingrijiri medicale, potrivit news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )