Libnet.ro
UNICEF

00:07

15 cazuri noi de COVID-19, confirmate in R. Moldova. Numarul celor infectati cu coronavirus a ajuns la 109

Adevărul Adevărul,
15 cazuri noi de COVID-19, confirmate in R. Moldova. Numarul celor infectati cu coronavirus a ajuns la 109

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministerul Sanatatii a anuntat ca pe parcursul zilei de luni, 23 martie, au fost confirmate alte 15 cazuri de infectare cu coronavirus, in urma procesarii a 115 de probe. in 11 cazuri este vorba despre transmitere locala a coronavirusului, iar in patru cazuri este vorba despre cazuri de import. continuă pe Adevărul

14 cazuri noi de COVID-19, confirmate in Republica Moldova. Numarul celor infectati cu coronavirus a ajuns la 80

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat ca pe parcursul zilei de sambata, 21 martie, au fost confirmate alte 14 cazuri de infectare cu coronavirus, in urma procesarii a 111 de probe. in 11 cazuri este vorba despre transmitere locala a coronavirusului.

in urmatoarele saptamani, numarul celor infectati cu COVID-19 va ajunge la cateva sute. Anuntul lui Igor Dodon

In Republica Moldova, numarul celor infectati cu COVID-19 a ajuns la 66. Presedintele Igor Dodon a anuntat vineri, 20 martie, dupa ce au fost confirmate alte 17 cazuri noi de contaminare cu coronavirus, ca in urmatoarele saptamani cazurile de infectie vor creste cu cateva sute.

17 cazuri noi de COVID-19, confirmate in Republica Moldova. Jumatate dintre acestea au fost inregistrate in Chisinau

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca de la o zi la alta. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat ca pe parcursul zilei de vineri, 20 martie, au fost confirmate alte 17 cazuri de infectare cu coronavirus, in urma procesarii a 90 de probe. in 12 cazuri este vorba despre transmitere locala a coronavirusului, dintre care opt cazuri au fost inregistrate in Chisinau.

Igor Dodon: Numarul celor infectati cu COVID-19 va creste. Suntem pregatiti sa facem fata unui numar de pana la 2 mii de cazuri

Presedintele Igor Dodon considera ca numarul cazurilor de infectie cu COVID-19 in Republica Moldova va creste inevitabil. Seful statului sustine ca OMS estimeaza ca in Moldova se vor inregistra pana la 500 de cazuri de contaminare. Totusi, potrivit presedintelui, Moldova este pregatita sa faca fata situatiei daca numarul celor infectati va creste pana la 2. 000 de persoane, care vor fi internate in spitale in aceeasi perioada de timp.

59 de cazuri noi de coronavirus in Romania, in ultimele 24 de ore

Pana sambata, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 367 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus).

Pandemia Covid 19. China, a doua zi cu zero cazuri, dar creste numarul celor de import. Beijingul, pregatit sa conlucreze cu restul tarilor

Pentru a doua zi consecutiv, China nu a raportat vineri nicio noua contaminare de origine locala cu coronavirus, in timp ce numarul cazurilor importate a atins un record, noteaza AFP. Ministerul Sanatatii a anuntat vineri un record de 39 de cazuri importate, fata de 34 cu o zi inainte, ridicand totalul la 228.

Record la numarul imbolnavirilor in Romania: 66 de cazuri noi, cu coronavirus. Pacientii au varste intre noua si 74 de ani

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, transmisa ieri, 21 martie, ora 13. 00, au fost inregistrate alte 66 de noi cazuri de imbolnavire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )