Libnet.ro
UNICEF

10:30

Pandemia Covid 19. China, a doua zi cu zero cazuri, dar creste numarul celor de import. Beijingul, pregatit sa conlucreze cu restul tarilor

Adevărul Adevărul,
Pandemia Covid 19. China, a doua zi cu zero cazuri, dar creste numarul celor de import. Beijingul, pregatit sa conlucreze cu restul tarilor

Pentru a doua zi consecutiv, China nu a raportat vineri nicio noua contaminare de origine locala cu coronavirus, in timp ce numarul cazurilor importate a atins un record, noteaza AFP. Ministerul Sanatatii a anuntat vineri un record de 39 de cazuri importate, fata de 34 cu o zi inainte, ridicand totalul la 228. continuă pe Adevărul

Pandemia COVID-19. Autoritatile din Lombardia verifica deplasarile populatiei prin intermediul telefoanelor mobile

Lombardia, regiunea cea mai afectata din Italia de pandemia COVID-19, cu peste 16. 000 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, dintre care 1. 640 fatale, a deplans faptul ca doar 60% din cei peste 10 milioane de locuitori ai sai respecta masura de izolare la domiciliu. Datele provin de la un program de monitorizare a telefoanelor mobile.

Pandemia Covid 19. Comisia Europeana instituie prima rezerva rescEU de echipamente medicale

Comisia Europeana a decis joi sa creeze o rezerva strategica rescEU de echipamente medicale, cum ar fi ventilatoarele si mastile de protectie, pentru a ajuta tarile UE in contextul pandemiei de COVID-19, masura urmand sa intre in vigoare de vineri.

RORETAIL considera ca pandemia COVID-19 reprezinta evenimente fortuite

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania considera ca pandemia COVID-19, impreuna cu masurile legale luate de autoritati pentru combaterea acestei pandemii inclusiv declararea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 16 martie 2020) reprezinta evenimente fortuite, care reunesc atat forta majora, cat si cazul fortuit, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

OMV Petrom sustine interventia Crucii Rosii Romane in pandemia COVID-19

OMV Petrom sustine interventia Crucii Rosii Romane in pandemia COVID-19 cu o donatie de un milion de euro. Fondurile vor fi folosite pentru achizitia de echipamente de testare pentru diagnosticare rapida COVID19, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

OMV Petrom - donatie de un milion de euro pentru interventia Crucii Rosii Romane in pandemia COVID-19

OMV Petrom sustine interventia Crucii Rosii Romane in pandemia COVID-19 cu o donatie de un milion de euro. Fondurile vor fi folosite pentru achizitia de echipamente de testare pentru diagnosticare rapida COVID19, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Pandemia Covid 19. Regina Elisabeta a II-a se izoleaza la Castelul Windsor. Marea Britanie estimeaza la 55.000 numarul real al cazurilor de coronavirus din tara

Regina Marii Britanii, in varsta de 93 de ani, si printul Philip, de 98 de ani, vor sta o perioada izolati la Castelul Windsor. Decizia a fost luata in contextul dublarii deceselor inregistrate in insula din cauza COVID-19.

Pandemia Covid 19. Bilantul mondial al deceselor a depasit pragul de 10.000. Aproape 7.000 sunt doar in Italia si China

Numarul total al deceselor asociate COVID-19 la nivel mondial a depasit pragul de 10. 000, vineri, conform celei mai recente statistici intocmite de Centrul pentru Stiinta si Ingineria Sistemelor CSSE) al Universitatii Johns Hopkins din Statele Unite.

Pandemia COVID-19 se manifesta asupra contractelor comerciale

In contextul actual al pandemiei de coronavirus COVID-19), ale carei consecinte se manifesta si in afara cadrului sanitar, unele companii sunt in situatia de a notifica partenerii comerciali cu privire la incetarea sau suspendarea contractelor, invocand pandemia actuala drept caz de forta majora, conform unui comunicat remis redactiei noastre.

Pandemia COVID-19. Statele Unite: gigantii IT, chemati la lupta impotriva noului coronavirus

Guvernul american discuta cu Facebook, Google si alte companii din domeniul IT in legatura cu o potentiala utilizare a datelor personale pentru combaterea pandemiei Covid-19.

VIDEO Pandemia COVID-19. Mesajul dramatic al medicilor italieni: Nu mai este timp!

Aflati in epicentrul pandemiei de Covid-19, medicii italieni fac un efort urias pentru vindecarea pacientilor si revenirea vietii la normal. Situatia lor insa este extrem de grea, fiind extenuati, cu moralul la pamant si in pericol de infectare, dupa cum arata un filmulet postat pe retelele de socializare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )