Libnet.ro
UNICEF

14:15

15 cetateni irakieni intentionau sa iasa ilegal din Romania, ascunsi in interiorul unei autoutilitare

Antena3 Antena3,
15 cetateni irakieni intentionau sa iasa ilegal din Romania, ascunsi in interiorul unei autoutilitare

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II Csanadpalota, judetul Arad, au descoperit, ascunsi in interiorul unei autoutilitare,15 cetateni irakieni, solicitanti de azil. continuă pe Antena3

inmatricularile de autoturisme din Romania, cea mai mare scadere din Europa

In luna septembrie, inmatricularile de autoturisme in Romania au scaut cu 74% fata de anul trecut. Acesta este cel mai mare declin din Europa, ca urmare a introducerii standardelor WLTP si inmatricularilor.

Pretul laptelui din Romania, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana

Pretul laptelui crud de la fabricile din Romania a crescut cu 8%, in august, fata de aceeasi perioada din 2017. Aceasta este cea mai mare majorare din Uniunea Europeana, potrivit datelor Comisiei.

DECIZIE CCR cu implicatii MAJORE in justitia din Romania: Ce se intampla cu dosarele in care au fost folosite interceptari in baza unui mandat de SIGURANTA NATIONALA

Judecatorii Curtii Constitutionale au admis partial sesizarile facute de presedintele Klaus Iohannis, opozitia parlamentara si inalta Curte de Casatie si Justitie privind modificarile la Codul de.

Cati bani castiga intr-o secunda marile companii din Romania, precum Petrom sau Dacia

Intr-o singura secunda companiile din top zecedupa cifra de afaceri realizeaza profituri de 2 pana la 76 de lei si realizeaza cifre de afaceri ce incep cu 200 de lei si ajung la 733 de lei. Cea mai.

Lifturile vechi din Romania sunt capcane mortale. Un barbat din Bucuresti a cazut in gol de la etajul patru

Un accident socant a avut loc intr-un bloc din Capitala. Un barbat a cazut in gol cu liftul vechi de 35 de ani. Putea fi o tragedie. Ascensorul aproape ca a fost demontat pentru piese vechi. Dar nimeni nu a.

Un autobuz dintr-un mare oras din Romania s-a rupt in jumatate in plina strada

Un autobuz al TCE din Ploiesti care circula pe traseul 5 s-a rupt pur si simplu de la jumatate. Incidentul s-a produs intre statiile Neajlov si Tanin, pe sensul spre Spitalul Judetean, scrie.

Un cunoscut politician din Romania a fost gasit mort in casa

Potrivit unei informatii de ultim moment, fostul subprefect de Buzau Sorin Gheorghe a incetat din viata in aceasta dupa-amiaza, la varsta de 44 de ani, scrie reporterbuzoian. ro. Conform primelor.

Efectul WLTP pe piata din Romania: inmatricularile de masini noi in luna septembrie au scazut cu peste 73%

Romanii au inmatriculat 2. 771 de masini noi in luna septembrie, in scadere cu 73,4% fata de perioada similara din 2017. Motivul principal il reprezinta trecerea la noul ciclu de testare WLTP. Totodata, volumul masinilor second-hand continua sa scada,.

Un gigant din Romania a facut milioane de lei din vanzarea de chiftelute si hot-dogs

IKEA Romania a inregistrat in anul financiar 2018 1 septembrie 2017 31 august 2018) vanzari de 609,34 milioane lei, fara TVA, in crestere cu 10,6% fata de anul anterior, magazinul din Bucuresti.

Orasul din Romania care se pregatestede Craciun. Explicatia autoritatilor

Primaria Craiova a inceput montarea ornamentelor de Craciun, in ciuda temperaturilor ridicate din aceasta perioada. Se face din timp, ca sa se faca in liniste, sa nu interfereze cu traficul, atunci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )