Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un autobuz dintr-un mare oras din Romania s-a rupt in jumatate in plina strada

Antena3 Antena3,
Un autobuz dintr-un mare oras din Romania s-a rupt in jumatate in plina strada

Un autobuz al TCE din Ploiesti care circula pe traseul 5 s-a rupt pur si simplu de la jumatate. Incidentul s-a produs intre statiile Neajlov si Tanin, pe sensul spre Spitalul Judetean, scrie. continuă pe Antena3

Un nou drog face ravagii intr-un oras din Romania. Avocatul Poporului a demarat o ancheta

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu dupa publicarea unor imagini cu numerosi tineri surprinsi prabusiti pe strazile orasului Campia Turzii, judetul Cluj, care s-ar fi aflat sub influenta.

Ce oras din Romania credeti ca apare in aceste imagini? Cum s-a schimbat in 40 de ani viata acestor oameni - FOTO

Atunci cand vedem imagini mai vechi cu orasele natale nu ne vine sa credem cat de mult si repede s-au schimbat aceste locuri. Erau mult mai multe spatii verzi, iar masinile erau o raritate. Viata era.

Un angajat de la o fabrica de mezeluri din Romania a rupt tacerea

In reclame sunt promovate ca fiind o sursa sanatoasa de proteine si sunt recomandate pentru a fi consumate de intreaga familie. in realitate insa, adevarul este departe de ceea ce se arata.

Unicornul romnesc de 3 miliarde de dolari, UiPath, lucreaza si pentru cea mai mare banca din Romnia

Cea mai mare banca din Romania, Banca Transilvania, va utiliza integrat platformele furnizate de UiPath, o companie de automatizari software infiintata in Romania, evaluata acum la 3 miliarde de dolari, si de startupul romanesc Druid, infiintat anul acesta.

inmatricularile de autoturisme din Romania, cea mai mare scadere din Europa

In luna septembrie, inmatricularile de autoturisme in Romania au scaut cu 74% fata de anul trecut. Acesta este cel mai mare declin din Europa, ca urmare a introducerii standardelor WLTP si inmatricularilor.

Pretul laptelui din Romania, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana

Pretul laptelui crud de la fabricile din Romania a crescut cu 8%, in august, fata de aceeasi perioada din 2017. Aceasta este cea mai mare majorare din Uniunea Europeana, potrivit datelor Comisiei.

Ionut Tudorache, Medical Concierge Travel: Ce potential are piata turismului medical din Romania

Sistemul medical din Romania s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani. Auzim de roboti chirurgicali, radiologie dentara digitala si tot felul de aparatura medicala de ultima generatie. Pe langa clinici dotate cu echipamente performante, medicii romani.

Fost lider al socialistilor europeni, atac la PSD: Trebuie sa ne despartim de membrii controversati, precum cei din Romania

Social-democratii europeni trebuie sa scape de membrii controversati precum cei din Romania, a declarat Hannes Swoboda, fostul lider al socialistilor din Parlamentul European. SD e grupul politic european .

Fiu de milionar, fost sponsor al celui mai mare festival de muzica din Romania, acuzat de DIICOT ca a cumparat droguri de 40.000 de lei in ultimii 3 ani

Sorin Gadola 31 de ani), fost asociat in firma care organizeaza cel mai mare festival de muzica din tara, a fost trimis in judecata pentru detinere de droguri de risc si de mare risc pentru consum propriu.

[P]Fincantieri, cel mai mare angajator din industria constructiilor de nave din Romnia

Vard Braila si Vard Tulcea sunt doua santiere surori ale VARD subsidiara norvegiana a Grupului Fincantieri, unul dintre cei mai mari constructori de nave din lume care, in urma cu ceva ani, a ales Romania pentru planul sau de dezvoltare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )