Libnet.ro
UNICEF

18:00

15 costume albe pentru femeile care nu vor rochii de mireasa

ADPM ADPM,
15 costume albe pentru femeile care nu vor rochii de mireasa

Sunt multe femei care in ziua nuntii prefera tinutele elegante, dar practice, in detrimentul rochiilor spectaculoase, dar foarte incomode. Asadar, va prezentam 15 costume si deux-piece-uri albe pentru femeile care nu vor rochii de mireasa. continuă pe ADPM

Schimbarea furnizorului de energie electrica. Sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea

Schimbarea furnizorului de energie electrica. Sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea. Ce trebuie sa faci daca vrei sa platesti mai putin la factura de energie electrica, citeste in articolul de mai jos. Schimbarea furnizorului de energie electrica. De unde pot fi obtinute sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea? Autoritatea .

Inspectoratele scolare si universitatile trebuie sa trimita Ministerului Educatiei pana pe 15 ianuarie o situatie cu numarul angajatilor care vor sa se vaccineze anti-COVID-19

Inspectoratele scolare judetene si universitatile trebuie sa transmita Ministerului Educatiei, pana la 15 ianuarie, o situatie referitoare la numarul angajatilor care sunt dispusi sa se vaccineze.

Premierul Florin Citu, despre OUG prin care vor fi stimulati medicii care vor administra vaccinul COVID-19: Saptamana viitoare o sa fie aprobata

Premierul Florin Citu a anuntat ca saptamana viitoare cand va fi adoptata ordonanta de urgenta prin care vor fi platite cadrele medicale care vor vaccina romanii. Premierul a mai precizat ca sumele.

Toate persoanele care vor sa ajunga in Anglia si Scotia trebuie sa prezinte un rezultat negativ la testul Covid-19

Toate persoanele care vor sa intre pe teritoriul Angliei si Scotiei vor fi nevoite sa prezinte un rezultat negativ la testul Covid-19.

Decizie zguduitoare luata de autoritati. Cine sunt pacientii care vor fi lasati sa moara acasa. Ambulantele au interzis sa-i transporte la spital

Pandemia de COVID-19 atinge cote maxime in anumite tari ale lumii, printre care si SUA. De curand, autoritatile din Los Angeles au decis sa recurga la masuri extreme, dupa ce spitalele din acest oras sunt arhipline, iar cadrele medicale nu mai fac fata. Astfel, persoanele care din diverse motive ajung sa fie in stare critica, .

Este interzis pentru romanii care stau la bloc. Decizia uluitoare luata chiar acum la tribunal

Romanii care stau la bloc au parte de noi reguli inca de la inceputul noului an. Decizia luata de tribunal i-a socat pe unii dintre locatarii blocurilor. Care este noul anunt pe care trebuie sa-l stie toata lumea din aceasta categorie? Noua regula pentru romanii care locuiesc la bloc Noua decizie a tribunalului socheaza o .

15 ianuarie, termen pentru scoli sa trimita o situatie cu angajatii care vor sa se vaccineze Vaccinarea cadrelor didactice, unul dintre criteriile pentru redeschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni seara, ca a trimis o adresa tuturor inspectoratelor scolare judetene, dar si tuturor universitatilor, pentru a realiza o situatie a angajatilor dispusi sa se vaccineze. Statistica trebuie finalizata pana in 15 ianuarie la ora 16. 00, fiind unul dintre factorii luati in calcul pentru redeschiderea scolilor.

MAE, avertisment pentru romanii care calatorec in Spania din cauza ninsorilor abundente

Ministerul de Externe a transmis un avertisment pentru cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau vor sa calatoreasca in Spania, in Comunitatea Autonoma Castilla-La Mancha. Meteorologii au emis, joi, un.

Grecia impune o perioada de carantina de sapte zile pentru cei care intra in tara cu avionul

Grecia a inasprit de vineri restrictiile impuse pentru intrarea in tara pe calea aerului, obligand toti calatorii care vin cu avionul sa se supuna unei perioade de carantina de sapte zile, relateaza EFE si Agerpres.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )