Libnet.ro
UNICEF

23:30

15 oameni au fost luati ostatici intr-un supermarket din Bruxelles. Aparent a fost o tentativa de jaf. Agresorul a fost capturat

România Liberă România Liberă,
15 oameni au fost luati ostatici intr-un supermarket din Bruxelles. Aparent a fost o tentativa de jaf. Agresorul a fost capturat

Politia belgiana a anuntat ca barbatul inarmat cu un cutit care a luat 15 ostatici intr-un supermarket dintr-o suburbie a capitalei Bruxelles a fost prins. continuă pe România Liberă

15 oameni sunt luati ostatici intr-un supermarket din Bruxelles. Pare a fi o tentativa de jaf

Un barbat inarmat cu un cutit a luat ostatici 15 persoane intr-un supermarket dintr-o suburbie a capitalei belgiene, Bruxelles, a anuntat marti seara politia locala.

UPDATE: Cel putin 15 persoane au fost luate ostatice intr-un supermarket din Belgia

Luarea de ostatici dintr-un supermarket din Vost, Belgia, s-a incheiat, dupa ce autorul a fost arestat de fortele de ordine, relateaza DHnet. be.

Luare de ostatici intr-un magazin din Bruxelles. Barbatul care a tinut captivi 15 oameni, prins

Un barbat inarmat cu un cutit a luat 15 persoane ostatici intr-un supermarket dintr-o suburbie a capitalei belgiene Bruxelles, a anuntat politia locala, citata de Reuters si DPA. Postul.

[UPDATE]: Agresorul care a luat 15 persoane ostatice intr-un supermarket in Belgia a fost arestat

Cel putin 15 persoane au fost luate ostatice intr-un supermarket din Vost, Belgia, relateaza DHnet. be, conform News. ro.

Andreea Antonescu, umilita intr-un supermarket din Capitala

Andreea Antonescu a fost umilita intr-un supermarket. Toti au crezut ca a iesit la furat. Artista a avut probleme din cauza unui cartus de tigari si a fost acuzata ca a incercat.

Poluarea din Peru grabeste disparitia broastelor Titicaca. Peste 10.000 de exemplare au fost gasite moarte intr-un rau din sudul tarii

Agentia de Mediu din Peru cerceteaza moartea a peste 10. 000 de broaste Titicaca, ale caror trupuri au fost gasite intr-un rau din sudul tarii, informeaza BBC. Unele organizatii de mediu sustin ca de vina ar fi poluarea raului Coata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )