Libnet.ro
UNICEF

01:05

153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost confirmate cu COVID-19!

România Liberă România Liberă,
153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost confirmate cu COVID-19!

Grupul pentru Comunicatii Speciale a oferit in jurul dupa amiezii statistica infectarii cu coronavir. continuă pe România Liberă

153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost infectate cu noul coronavirus: situatia pe judete

Potrivit ultimelor cifre publicate de autoritati joi, 153 de cadre medicale si persoanele auxiliar din sistemul medical erau confirmate cu noul coronavirus. Aproape jumatate din cei infectati, 70, sunt medici, iar in randul asistentelor medicale vorbim de 50 de persoane confirmate pozitiv.

153 de cadre medicale din spitalele din Romania, infectate cu coronavirus

153 de cadre medicale si personal auxiliar din spitalele din Romania au fost confirmate cu infectie cu coronavirus, a transmis astazi Ministerul Sanatatii, la solicitarea HotNews. ro.

Aproape 15% dintre pacientii cu COVID-19 din Romania sunt medici. Din totalul de 153 de cadre medicale infectate, 90 provin de la Suceava

Un numar de 153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost confirmate cu COVID-19, potrivit datelor raportate din teritoriu catre Institutul National de Sanatate Publica -Centrul National de.

Surse: 22 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focsani, confirmate cu COVID-19. Unitatea sanitara este inchisa de miercuri

Numarul persoanelor care au fost testate este insa mult mai mare. Pana miercuri se stia ca doua cadre medicale au contactat noul virus.

INSP: Peste 150 de cadre medicale din Romania, infectate cu COVID-19

Peste 150 de cadre medicale si personal din spitale au fost confirmate cu COVID-19 in toata tara, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Sanatate Publica.

Pacient infectat cu coronavirus la spitalul Floreasca din Bucuresti: 30 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu

Un pacient de la Spitalul Floreasca din Bucuresti a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Sapte medici si 23 de asistenti medical si personal auxiliar au fost izolati la domiciliu.

inca 25 de cadre medicale din Spitalul Suceava au fost confirmate cu coronavirus. Totalul a ajuns la 52

Update: Problemele de la Spitalul din Suceava se agraveaza de la o ora la alta. Rezultatele testelor sosite luni arata ca alte 25 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 52 de cadre medicale. Practic, intr-o singura zi aproape ca s-a dublat numarul cazurilor de medici si asistenti medicali in cazul carora s-a confirmat imbolnavirea cu noul coronavirus.

103 cadre medicale, confirmate cu coronavirus in Romania

Pe teritoriul Romaniei au fost confirmate cu noul coronavirus 103 cadre medicale.

Doua cadre medicale, confirmate cu coronavirus la Spitalul Militar Foscani. Cladirea, inchisa pentru 48 de ore

Doua cadre medicale care lucrau intr-un dintre laboratoarele Spitalului Militar din Foscani au fost depistati cu coronavirus. Spitalul se va inchide pentru 48 de ore, pentru a fi efectuata dezinfectia.

Situatie grava la Suceava: 52 de cadre medicale infectate cu coronavirus. Spitalul judetean, inchis si dezinfectat. Va trata doar cazuri de COVID-19 Sunt trimisi medici din alte judete

Nu mai putin de 52 de cadre medicale au fost confirmate cu Covid-19 luni, iar doua persoane internate in ultimele zile in spital au murit. Spitalul va fi inchis si toti medicii din spital vor fi pusi in izolare, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru. Spitalul va fi dezinfectat in 48 de ore si va fi folosit apoi exclusiv pentru tratarea cazurilor de coronavirus, iar pacientii internati pentru alte afectiuni vor fi transferati la alte spitale din zona. in Suceava vor fi trimisi medici din alte spitale din regiune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )