Libnet.ro
UNICEF

23:31

Pacient infectat cu coronavirus la spitalul Floreasca din Bucuresti: 30 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu

Antena3 Antena3,
Pacient infectat cu coronavirus la spitalul Floreasca din Bucuresti: 30 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu

Un pacient de la Spitalul Floreasca din Bucuresti a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Sapte medici si 23 de asistenti medical si personal auxiliar au fost izolati la domiciliu. continuă pe Antena3

Alerta epidemiologica la Spitalul Universitar din Bucuresti! Doi pacienti cu boli cronice, depistati cu coronavirus

Un pacient de la Spitalul Universitar din Bucuresti aflat pe dializa, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Alerta la Spitalul Floreasca, din cauza unui pacient infectat cu coronavirus. Ce se intampla acum cu medicii

7 medici si 23 de asistenti medicali, precum si alt personal auxiliar au ajuns in izolare la domiciliu, dupa ce aseara, la Spitalul Floreasca, s-a prezentat un pacient pentru o cu totul alta patologie. Pacientul nu avea simptome Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, pacientul nu fusese intr-un context epidemiologic pentru epidemia Covid-19, s-a ridicat .

Spitalul Floreasca din Capitala: 7 medici si 23 de asistenti, izolati dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus (VIDEO)

Ancheta epidemiologica la cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti. 7 medici, 23 de asistenti medicali, plus personal auxiliar de la Spitalul Floreasca,sunt izolati la domiciliu, dupa ce pacient.

Pacientul din Bucuresti care a murit astazi a stat internat 4 zile la Spitalul Universitar pana sa fie testat pentru coronavirus

Pacientul de 74 de ani infectat cu coronavirus care a murit astazi la Spitalul Victor Babes din Capitala s-a prezentat lunea trecuta, de unul singur, la Spitalul Universitar din Bucuresti, din cauza ca avea febra si tuse. El a fost internat initial, luni, la Spitalul Universitar si a fost testat pentru coronavirus abia 4 zile mai tarziu, vineri, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

Pacient infectat cu COVID-19, la Spitalul Floreasca. Personalul medical a fost plasat in izolare

18 medici de la Spitalul Floreasca din Bucuresti au fost plasati in carantina dupa ce pacientul cu care au luat contact a murit dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

7 medici si 23 de asistenti de la cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti, izolati dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus

7 medici, 23 de asistenti medicali, plus personal auxiliar de la Spitalul Floreasca, cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti, sunt izolati la domiciliu dupa ce un pacient care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului a fost confirmat cu infectie cu coronavirus si transferat, ulterior, la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, a declarat medicul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, pentru HotNews. ro.

Al saptelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 65 de ani, coleg de salon cu pacientul decedat duminica la Spitalul Universitar din Bucuresti

Al saptelea deces din cauza coronavirusului s-a inregistrat luni seara in Romania, fiind vorba despre un barbat in varsta de 65 de ani internat la Spitalul Universitar Bucuresti. El a fost internat in acelasi salon cu barbatul de 74 de ani care a murit duminica, dupa ce a fost transferat de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti la Spitalul Victor Babes.

Cadre medicale in izolare la Iasi, dupa ce au intrat in contact cu un pacient infectat

Mai multe cadre medicale din Iasi se afla in izolare, dupa ce au intrat in contact cu un pacient infectat.

Masti de protectie cu 100 de lei bucata la o farmacie din Bucuresti

In plina criza de coronavirus, o farmacie din Bucuresti vinde masti de protectie cu 100 de lei bucata.

Coronavirus: O femeie din Bucuresti aflata in izolare a fugit pe geam din locuinta Prima decizie luata in baza noii ordonante militare

O femeie din Bucuresti care era izolata la domiciliu a fugit pe geam dintr-o locuinta aflata la parterul unui bloc. Incidentul a avut loc sambata noapte, iar femeia a fost preluata de politisti si dusa intr-un centru de carantina, asa cum prevede ordonanta militara emisa cu o zi in urma, prin care cei care nu respecta autoizolarea sunt plasati automat in carantina institutionalizata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )