Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marcel Ciolacu (PSD): Guvernul Orban a introdus taxa pe coronavirus. A dat 290.000 de amenzi, in valoare totala de 570 de milioane de lei, dar a efectuat doar 175.000 de teste

B1 B1,
Marcel Ciolacu (PSD): Guvernul Orban a introdus taxa pe coronavirus. A dat 290.000 de amenzi, in valoare totala de 570 de milioane de lei, dar a efectuat doar 175.000 de teste

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a acuzat Guvernul Orban ca ar fi introdus taxa pe coronavirus, in conditiile in care a dat 290. 000 de amenzi, in valoare totala de 570 de milioane de lei, dar. continuă pe B1

Ciolacu: Guvernul a introdus taxa pe coronavirus; a dat 290.000 de amenzi, dar a efectuat doar 175.000 de teste

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat joi ca Guvernul a introdus taxa pe coronavirus si, in schimb, a oferit romanilor amenzi la gramada, dupa bunul plac. Social democratul subliniaza ca nivelul maxim al amenzilor din Romania e cel mai mare din Europa si acuza Guvernul PNL ca incearca astfel sa-si acopere gaura din buget.

Marcel Ciolacu: Guvernul a introdus taxa pe coronavirus!

Guvernul a introdus taxa pe coronavirus! A dat 290. 000 de amenzi, dar a efectuat doar 175. 000 de teste si nu stie nimeni inca numarul exact al persoanelor testate. AMENZI in valoare de 570 de MILIOANE de lei!, afirma presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: Guvernul a introdus taxa pe coronavirus

Nivelul maxim al amenzilor din Romania e cel mai mare din Europa, sustine Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, liderul PSD: Marile primarii si consiliile judetene intra in colaps financiar de la 1 iunie Perspectiva prezentata de Guvern arata imposibilitatea de a mari pensiile cu 40% (VIDEO)

Marcel Ciolacu a acuzat, marti, Guvernul Orban ca nu a alocat suficienti bani pentru functionarea spitalelor in acest context special generat de epidemia de coronavirus. Prin urmare, consiliile judetene si.

MARCEL CIOLACU, PRESEDINTELE PSD: Administratia publica locala va intra, in iunie, in colaps financiar

Ionel Chirita, presedinte executiv al Asociatiei Oraselor: Daca Ministerul de Finante nu accepta propunerile formulate de noi, incepand din luna mai aproape 20 de orase mici si toate comunele vor intra in incapacitate de plata Social-democratii acuza guvernul Orban si sustin ca toata povara financiara a combaterii raspandirii epidemiei Covid-19 este sustinuta de la bugetele locale, fapt care va duce in curand la intrarea acestora in incapacitate de plata.

Marcel Ciolacu, intrebat daca a avut o intelegere cu Viktor Orban, privind autonomia Tinutului Secuiesc: De asta am cerut serviciilor sa spuna daca presedintele a avut astfel de informari

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a respins intr-o interventie televizata acuzatiile, potrivit caruia ar fi avut o intelegere cu prim-ministrul Ungariei Viktor Orban, in urma careia proiectul de lege privind au.

Orban: Marcel Ciolacu, in loc sa lanseze amenintari la adresa mea, trebuia sa puna pe ordinea de zi proiectul referitor la autonomia Tinutului Secuiesc

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, Marcel Ciolacu, in loc sa lanseze amenintari si acuzatii la adresa primului ministru, ar fi trebuit sa puna pe ordinea de zi proiectul referitor la autonomia Tinutului Secuiesc pentru a fi respins.

Ludovic Orban, despre adoptarea tacita a legii privind autonomia Tinutului Secuiesc: in loc sa ma ameninte, Marcel Ciolacu ar fi trebuit sa puna proiectul pe ordinea de zi, pentru a fi respins (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca s-a ajuns la adoptarea tacita, in Camera Deputatilor, a proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, deoarece presedintele Camerei, liderul PSD Marcel Ciolacu, nu a pus.

Marcel Ciolacu, revoltat de anuntul lui Iohannis: Stia ca PSD este impotriva proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a rabufnit dupa declaratia de presa sustinuta de Klaus Iohannis, in care acuza ca, in plina pandemie de coronavirus, social-democratii sustin proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc.

Ciolacu: PSD nu sustine legea privind autonomia Tinutului Secuiesc! PSD va respinge urgent acest proiect la Senat

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca PSD nu sustine legea privind autonomia Tinutului Secuiesc si va respinge proiectul la Senat, camera decizionala, acuzand Guvernul ca a transmis un punct de vedere dupa mai bine de doua luni, dupa ce trecuse termenul de adoptare tacita. Desi reprezentantii PNL mimeaza acum nationalismul, chiar ei sunt vinovati pentru neintrunirea la timp a plenului care sa respinga aceasta lege, spune el.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )