Libnet.ro
UNICEF

12:30

160 de ani de la Mica Unire: Klaus Iohannis participa la ceremoniile de la Patriarhia Romania (VIDEO)

B1 B1,
160 de ani de la Mica Unire: Klaus Iohannis participa la ceremoniile de la Patriarhia Romania (VIDEO)

Unirea Principatelor Romane de la 1859 este sarbatorita joi la Patriarhia Romana printr-o serie de evenimente la care participa si presedintele Klaus Iohannis. Astfel, Klaus Iohannis va lua parte la. continuă pe B1

Iohannis participa la semnarea Tratatului de cooperare si integrare franco-german

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi, la Aachen, la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare si integrare franco-german, unde va rosti o alocutiune din pozitia de reprezentant al Romaniei in calitate de Presedintie in exercitiu a Consiliului Uniunii Europene.

Dragnea si Tariceanu fac Mica Unire alaturi de baronul Oprisan

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu serbeaza Ziua Unirii Principatelor la Focsani, in fieful baronului Marian Oprisan. Presedintele Klaus Iohannis a ales insa sa mearga la ceremoniile de la.

Klaus Iohannis, mesaj cu subinteles: Momentul istoric 1859 a fost posibil pentru ca elitele acelei perioade au intarit legea, nu au slabit-o si nu au incurajat abuzul de putere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat in discursul sustinut la Patriarhia Romana, cu ocazia serbarii Unirii Principatelor Romane, ca momentul istoric al anului 1859 a fost posibil pentru ca elitele politice di.

KLAUS IOHANNIS: Guvernantii au preferat o harmalaie populista si o jalnica topaiala legislativa si administrativa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Iasi, ca, la 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane, guvernantii au preferat o harmalaie populista si o jalnica topaiala legislativa si administrativa.

Iubita lui Liviu Dragnea sarbatoreste Mica Unire la Marea Moschee din Abu Dhabi, in haine traditionale arabe (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, tinerica Irina Tanase, sarbatoreste Mica Unire in Emiratele Arabe Unite. Aceasta a postat o fotografie pe Instagram in care apare imbracata in haine traditionale la Marea Moschee d.

Iubita lui Liviu Dragnea sarbatoreste Mica Unire cu o fotografie de la Marea Moschee din Abu Dhabi. Ea apare imbracata in haine traditionale arabe (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, tinerica Irina Tanase, sarbatoreste Mica Unire postand pe Instagram o fotografie din Emiratele Arabe Unite. Aceastaapare imbracata in haine traditionale la Marea Moschee din.

IN GERMANIA: Iohannis participa la ceremonia semnarii Tratatului franco-german

Presedintele Klaus Iohannis va participa maine la Aachen, Germania, la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare si integrare franco-german, la invitatia cancelarului Republicii Federale Germania, Angela Merkel, si a omologului sau francez, Emmanuel Macron.

KLAUS IOHANNIS: in vremuri grele, adevaratii oameni de stat trebuie sa actioneze in beneficiul cetatenilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca exemplele elitelor si actiunile acestora din 1859 arata ca in vremuri grele, adevaratii oameni de stat trebuie sa se ridice la inaltimea marilor provocari si sa actioneze in beneficiul cetatenilor.

KLAUS IOHANNIS: Deprecierea leului - rezultatul guvernarii PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu privire la deprecierea leului in fata euro, ca PSD guverneaza prost si acest lucru se reflecta si in cursul de schimb.

KLAUS IOHANNIS: Documentele pentru numirea ministrilor, analizate la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca ultimele documente trimise de premierul Viorica Dancila pentru numirea Liei-Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Transporturi sunt in analiza departamentului de specialitate al Administratiei Prezidentiale iar un raspuns va fi dat intr-un timp rezonabil.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )