Libnet.ro
UNICEF

21:00

162 de cetateni romani, printre care si doua cazuri medicale, repatriati din Spania

Adevărul Adevărul,
162 de cetateni romani, printre care si doua cazuri medicale, repatriati din Spania

Un grup de 162 de cetateni romani, printre care si doua cazuri medicale au fost repatriati sambata din Spania, cu o cursa Tarom. continuă pe Adevărul

92 de romani, printre care muncitori sezonieri, s-au intors acasa din Germania

Alti 92 de cetateni romani din Republica Federala Germania au revenit in tara. Anuntul a fost facut de Ministerul de Externe.

MAE |162 de cetateni romani care se aflau teritoriul Spaniei au fost repatriati

162 de cetateni romani care se aflau in Spania au fost repatriati, cu o cursa TAROM, potrivit Ministerului Afacerilor Externe. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, a fost nevoie de demersuri comune ale.

MAE: Cetateni romani, printre persoanele confirmate cu Covid-19 care lucreaza la abatorul din Dissen

Ministerul Afacerilor Externe a informat, joi, ca se regasesc si cetateni romani printre persoanele confirmate cu Covid-19 care isi desfasoara activitatea la compania de prelucrare a carnii din localitatea germana Dissen.

Un numar de 347 de cetateni romani aflati temporar in Spania, repatriati cu doua curse speciale operate de Tarom

Un numar de 347 de cetateni romani aflati temporar in Spania au fost repatriati, vineri, cu doua curse speciale operate de Tarom. Printre acestia s-au aflat copii, studenti Erasmus, persoane cu probleme medicale sau sociale.

MAE: 394 cetateni romani blocati pe vasele de croaziera din America de Nord au fost repatriati

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca 394 de cetateni romani si 20 de cetateni straini, membri de familie ai acestora au revenit in tara dupa ce au.

MAE a anuntat repatrierea a 306 cetateni romani, care lucrau pe vase de croaziera din America

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta revenirea in tara a 306 cetateni romani de pe vasele de croaziera din America de Nord, prin Croatia, care au fost blocati in strainatate din cauza restrictiilor impuse in contextul pandemiei.

MAE: 156 de cetateni romani, repatriati din Italia in contextul restrictiilor impuse din cauza Covid-19

Ministerul Afacerilor Externe anunta, joi, revenirea in tara a 156 de cetateni romani din Italia. Repatrierea acestora vine in continuarea demersurilor intreprinse pentru facilitarea revenirii in tara a.

Coronavirus: Un muncitor roman de la abatoarele din Birkenfeld, Germania, a decedat Romanul fusese testat negativ de doua ori

Un cetatean roman care isi desfasura activitatea in cadrul unei companii de prelucrare a carnii din Birkenfeld, Germania, unde au fost inregistrate cazuri de infectare cu COVID-19, a decedat, potrivit MAE. Romanul fusese testat negativ la infectia cu SARS-CoV-2 de doua ori. MAE: Cetateni romani, printre persoanele confirmate cu Covid-19 care lucreaza la abatorul din Dissen500 de romani lucreaza la abatorul din Germania unde este focar de coronavirus 250 de angajati au COVID-19 - MAE.

156 de cetateni romani au revenit din Italia, cu o cursa TAROM

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca 156 de romani din Italia au revenit in siguranta in tara, cu o cursa speciala TAROM. De asemenea, cu aceeasi cursa aeriana, pe ruta Bucuresti - Roma, a fost facilitata si repatrierea pentru 132 cetateni italieni care se aflau pe teritoriul Romaniei.

Alte doua cazuri pozitive la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt. Testarile continua

Dupa ce in ultimele doua zile au aparut 13 cazuri pozitive in randul angajatilor Serviciului Judetean de Ambulanta Olt, alte doua teste pozitive au fost transmise astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )