Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: 394 cetateni romani blocati pe vasele de croaziera din America de Nord au fost repatriati

B1 B1,
MAE: 394 cetateni romani blocati pe vasele de croaziera din America de Nord au fost repatriati

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca 394 de cetateni romani si 20 de cetateni straini, membri de familie ai acestora au revenit in tara dupa ce au. continuă pe B1

MAE: 156 de cetateni romani, repatriati din Italia in contextul restrictiilor impuse din cauza Covid-19

Ministerul Afacerilor Externe anunta, joi, revenirea in tara a 156 de cetateni romani din Italia. Repatrierea acestora vine in continuarea demersurilor intreprinse pentru facilitarea revenirii in tara a.

MAE a anuntat repatrierea a 306 cetateni romani, care lucrau pe vase de croaziera din America

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta revenirea in tara a 306 cetateni romani de pe vasele de croaziera din America de Nord, prin Croatia, care au fost blocati in strainatate din cauza restrictiilor impuse in contextul pandemiei.

Aproape 400 de romani care lucrau pe vase de croaziera din America de Nord au revenit in tara, prin Barbados

Aproape 400 de cetateni romani care lucrau pe vase de croaziera din America de Nord au revenit in tara, vineri, din Barbados. Ei au ajuns pana acolo cu o nava, iar din Barbados s-au imbarcat intr-o cursa aeriana charter.

Un numar de 347 de cetateni romani aflati temporar in Spania, repatriati cu doua curse speciale operate de Tarom

Un numar de 347 de cetateni romani aflati temporar in Spania au fost repatriati, vineri, cu doua curse speciale operate de Tarom. Printre acestia s-au aflat copii, studenti Erasmus, persoane cu probleme medicale sau sociale.

Alti 394 de romani care lucrau pe vase de croaziera in America de Nord, repatriati. Printre acestia, 15 romani din SUA aflati in greva foamei

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca, vineri repatrierea a 394 de romani, care au fost blocati la bordul vaselor de croaziera din America de Nord, ca urmare a masurilor luate din cauza declansarii pandemiei. Totodata, au fost repatriati si 15 romani aflati in greva foamei in Statele Unite.

156 de cetateni romani au revenit din Italia, cu o cursa TAROM

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca 156 de romani din Italia au revenit in siguranta in tara, cu o cursa speciala TAROM. De asemenea, cu aceeasi cursa aeriana, pe ruta Bucuresti - Roma, a fost facilitata si repatrierea pentru 132 cetateni italieni care se aflau pe teritoriul Romaniei.

MAE |47 de romani care lucreaza la abatorul Dissen din Germania au fost infectati cu noul coronavirus

Mai multi cetateni romani lucreaza la abatorul Dissen din Saxonia Inferioara, Germania. Dintre acestia, cel putin 47 sunt infectati cu noul coronavirus, dupa cum transmite Ministerul Roman de Externe. De.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )