Libnet.ro
UNICEF

14:00

18 decembrie 1989. Elena Ceausescu ordona: Trageti cu tunul in Catedrala, sa terminati odata cu ea!

Adevărul Adevărul,
18 decembrie 1989. Elena Ceausescu ordona: Trageti cu tunul in Catedrala, sa terminati odata cu ea!

In Timisoara era decretata starea de necesitate. Era interzisa deplasarea in grup. Spectacolele au fost sistate. Oamenii trebuiau impiedicati sa iasa in strada. continuă pe Adevărul

Timisoara 18 decembrie 1989, confruntarile s-au reluat la ordinele Elenei Ceausescu: Trageti cu tunul in Catedrala, sa terminati odata cu ea!

Dupa ce cu o zi precedenta Timisoara a fost devastata in urma macelului soldat cu peste 60 de morti si peste 200 de raniti, confruntarile au fost reluate pe 18 decembrie la ordinele Elenei.

18 decembrie in istorie: Ceausescu inchide granitele. Armata Romana ajunge in Cehoslovacia

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 18 decembrie .

17 decembrie in istorie: Ceausescu ordona represiunea de la Timisoara. SUA inchid dosarul OZN

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 17 decembrie .

FOTO. Eroii cazuti in Revolutia din Decembrie 1989, comemorati la Timisoara. Sute de lumanari au fost aprinse in memoria victimelor

Trecatorii, revolutionarii si primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, au aprins, vineri seara, sute de lumanari, in memoria eroilor care si-au pierdut viata in timpul Revolutiei din Decembrie 1989.

VIDEO Scandal la sedinta dedicata izbucnirii Revolutiei din Decembrie 1989: Toti fostii mei informatori la Securitate din Teatru au ajuns cetateni de onoare

Consiliul Local Timisoara s-a intrunit vineri, in sedinta extraordinata, pentru a marca ziua in care, la Timisoara, a inceput Revolutia Romana din Decembrie 1989. Chiar daca sedinta a inceput intr-o atmosfera de unitate, spiritele s-au incins repede.

Se implinesc 27 de ani de la izbucnirea Revolutiei: 16 decembrie 1989, prima zi in care, la Timisoara, s-a strigat Jos comunismul!

Se implinesc 27 de ani de la izbucnirea Revolutiei romane. 16 decembrie 1989 a fost prima zi in care la Timisoara s-a strigat Democratie si Jos.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE. Fecioarele isi reintalnesc o veche pasiune

O veche dragoste intra din nou in viata fecioarelor, iar cariera berbecilor este in plina ascensiune.

Spectacol caritabil pe 18 decembrie. Donatiile vor ajunge la Palatul Copiilor pentru achizitionarea unui pian

Cantec pentru viitor, un spectacol caritabil, este programat pentru duminica, 18 decembrie, incepand cu ora 17. 00, la sala Barbu Stirbei. Calarasenii sunt asteptati sa sprijine Palatul Copiilor pentru achizitionarea unui pian.

17 decembrie 1989. intr-o ora sa fie restabilita complet linistea in Timisoara. A inceput sa se traga deja. Coman va raporteaza...

In 17 decembrie, la ora 16. 00, Ceausescu a convocat la Bucuresti Comitetul Politic Executiv al CC al PCR. Masurile drastice de inabusire a manifestatiilor, inclusiv prin deschiderea focului, au fost aprobate de membrii C. Ex.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )