Libnet.ro
UNICEF

17:00

19 martie, ziua Pasaportului Romanesc. Anul trecut, la Calarasi au fost emise peste 5.700 de documente

Adevărul Adevărul,
19 martie, ziua Pasaportului Romanesc. Anul trecut, la Calarasi au fost emise peste 5.700 de documente

Ziua Aniversara a Pasaportului Romanesc, sarbatorita pe 19 martie, incepand cu anul integrarii in U. E, a venit ca o recunoastere a traditiei romanesti de aproape un secol in ceea ce priveste aceste documente. continuă pe Adevărul

Turistii straini care au vizitat Romania au cheltuit un miliard de euro anul trecut

Cei 1,71 milioane de turistri straini care au vizitat anul trecut Romania, majoritatea au venit in interes de afaceri si au cheltuit 4,79 miliarde de lei 1,08 miliarde de euro), cea mai mare pondere fiind detinuta de sumele alocate pentru cazare, potrivit datelor anuntate luni de Institutul National de Statistica INS).

Procurorii DNA au cheltuit anul trecut cate 78.000 de euro pentru fiecare rechizitoriu incheiat

Dosarele DNA se fac pe bani grei. Procurorii au cheltuit cate 78. 000 de euro anul trecut pentru fiecare rechizitoriu incheiat. insa, odata ajunse in instanta, multe dintre ele trebuie refacute. Spre exemplu,.

Transelectrica a emis 10 milioane de certificate verzi pentru energia regenerabila produsa anul trecut

Transelectrica a emis un numar de 10,1 milioane de certificate verzi producatorilor de energie regenerabila pentru electricitatea generata anul trecut, potrivit datelor postate pe site-ul OPCOM, operatorul pietei de energie electrica.

Statistica: Cei 1,7 milioane de turisti straini care ne-au vizitat anul trecut tara au cheltuit un miliard de euro

Numarul de turisti straini cazati in hotelurile si motelurile din Romania a fost anul trecut de 1,71 milioane, iar totalul cheltuielior efectuate de acestia a insumat 4,79 miliarde lei circa 1,07 miliarde euro), a transmis luni Statistica intr-un comunicat. Principalul motiv al sejurului petrecut la noi in tara de turistii straini a fost businessul, participarea la congrese, conferinte, cursuri, targuri si expozitii 58,0%), cheltuielile acestora reprezentand 66,4% din total.

Romania a avut anul trecut un excedent comercial agroalimentar, prima data in ultimii 20 de ani

Castig pentru economia romaneasca! Tara noastra a avut anul trecut un excedent comercial de produse agroalimentare de 324 de milioane de euro, fata de un deficit de 745 de milioane de euro in 2012. Potrivit.

Aproape jumatate din valoarea exporturilor de produse agroalimentare a fost generata anul trecut de grau, porumb si seminte de floarea-soarelui

Valoarea exporturilor de grau, porumb si seminse de floarea-soarelui realizate anul trecut s-a ridicat la 2,26 miliarde de euro, ceea ce reprezinta aproape jumatate din valoarea produselor agroalimentare vandute in 2013 peste granita, potrivit datelor transmise de Ministerul Agriculturii.

Ion Sturza, Fribourg Investments: Anul trecut am primit o oferta pentru achizitia a 20% din Elefant.ro

Prima oferta pentru achizitia unui pachet de actiuni in Elefant. ro , cel mai mare retailer online de carte de pe piata locala si repozitionat in ultima perioada ca un mall al familiei, a fost primita anul trecut de catre Fribourg Investments, fondul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )