Libnet.ro
UNICEF

10:00

20 de fotografii cu Printesa Diana pe care nimeni nu le-a mai vazut pana acum

ADPM ADPM,
20 de fotografii cu Printesa Diana pe care nimeni nu le-a mai vazut pana acum

Viata Printesei Diana a fost mereu sub lumina reflectoarelor. Publicul era la curent cu fiecare miscare a ei, dar cu toate acestea, ea reusea sa pastreze unele lucururi doar pentru cei apropiati. Mai jos gasiti o selectie de fotografii, cu printesa mult iubita, care pana acum nu au mai fost vazute. Incepem calatoria de cand Printesa Diana era doar un bebelus. continuă pe ADPM

Printesa Diana si Camilla au fost cele mai bune prietene. Povestea nestiuta din spatele relatiei lor

Stim cu totii ce relatie tensionata aveau cele doua in anii 80 si 90 si cum sotia Printului Charles a blamat-o, in mod public, pe Camilla pentru esecul mariajului ei. insa putina lume stie ca Diana si Camilla au fost, in prima instanta, prietene apropiate.

Varsta de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Vezi daca esti pe lista celor care pot iesi mai repede la pensie, la termen sau anticipat

Vesti bune pentru cei care vor sa se pensioneze anticipat. Persoanele care au lucrat in conditii speciale, cum ar fi insotitorii de bord, parasutistii profesionisti, instructorii de zbor sau lucratorii din.

Utile: Zaharul, nlocuitorii si ndulcitorii: care sunt cei mai buni; Super puterile unui aliment detestat de multi, desi este unul dintre cele mai nutritive din lume; Iod: semne ca ai deficit

Simptome usoare care ascund afectiuni serioase. Una dintre aceste afectiuni este sindromul de tunel carpian. Poate ca numele. Asa tratezi corect matreata! Pentru a trata matreata, este bine sa stii care este forma cu care te confrunti. Terapia matretii include sampoane care contin medicamente antimicotice.

Studiu ALARMANT! Barbatii din Romania, in topul celor care beau cel mai mult alcool. Ce pozitie ocupa...

La nivel international, barbatii din Romania si femeile din Ucraina beau cel mai mult alcool, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Washington. Mai mult, studiul arata ca nu.

Care sunt cele mai sanatoase banane: verzi, galbene sau cu pete maronii...

Sunt persoane care prefera bananele verzi, insa altii prefera dulceata si aroma lor cand ajung sa fie mai coapte. Dar ele difera si au diferite beneficii asupra organismului. Astfel, bananele verzi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )