Libnet.ro
UNICEF

20:31

Studiu ALARMANT! Barbatii din Romania, in topul celor care beau cel mai mult alcool. Ce pozitie ocupa...

B1 B1,
Studiu ALARMANT! Barbatii din Romania, in topul celor care beau cel mai mult alcool. Ce pozitie ocupa...

La nivel international, barbatii din Romania si femeile din Ucraina beau cel mai mult alcool, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Washington. Mai mult, studiul arata ca nu. continuă pe B1

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania! Ce se intampla cu toti cei care intra acolo

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici s-ar vindeca in mod miraculos. Totul se datoreaza unei icoane vechi de 200 de ani. Icoana Maicii Domnului de la Letca Noua este facatoare de.

Topul celor mai periculoase sosele din Romania. Statistica mortii pe drumurile nationale

Cel putin sapte drumuri importante din Romania si-au capatat renumele de Soseaua mortii. DN 1 ramane in continuare cea mai periculoasa ruta, insa accidente cumplite se produc cu repetitie si in Moldova, Dobrogea sau Oltenia.

Hagi, atac fara menajamente la adresa clasei politice din Romania: De ce s-a facut Revolutia? Sa fim mai saraci, sa cersim cu totii? Totul e negativ!

Recunoscut pentru faptul ca spune tot ceea ce gandeste, Gica Hagi a exprimat o opinie dura cu privire la tot ceea ce se petrece in Romania la momentul actual. Decaderea sportului din Romania si problemele.

Sondaj Avangarde. Cine cred romanii ca este cel mai puternic om politic din Romania

Cel mai puternic om politic din Romania este, in opinia romanilor, liderul PSD, Liviu Dragnea, arata cel mai nou sondaj Avangarde, prezentat la Antena 3 de sociologul Marius Pieleanu. foto: captura Antena 3/.

Eroare sau mobilizare a postacilor PSD? Mai multe conturi de Facebook din Romania nu mai functioneaza, iar unele stiri critice la adresa Guvernului sunt sterse (FOTO)

Mai multe conturi de Facebook din Romania, fie ale unor publicatii, fie ale unor persoane, se plang joi dupa-amiaza de faptul ca nu mai pot posta nimic pe reteaua de socializare, iar unele dintre postari sunt.

Piata auto din Romania a ajuns dupa primele 7 luni la cel mai mare volum din ultimii 10 ani

Piata auto din Romania a ajuns dupa primele 7 luni la 105. 686 unitati, cu 23,8% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, acesta fiind si cel mai mare volum al vanzarilor de automobile inregistrat intr-o perioada similara in ultimii 10 ani.

Milenialii din Romania recunosc drept marci de top Banca Comerciala Romana, IKEA, Borsec, LOreal si OMV

Banca Comerciala Romana a fost votata drept reprezentanta de cea mai buna calitate din categoria banci, in timp ce IKEA s-a aflat pe primul loc la categoria mobilier. De asemenea, milenialii din Romania au considerat ca Borsec este cea mai buna in.

Topul celor mai mari angajatori din judetul Iasi.Trei companii de servicii publice, printre primele zece firme

Clasamentele oficiale realizate de Camera de Comert si Industrie Iasi arata o schimbare in ceea ce priveste cele mai mari companii care deruleaza afaceri in judet.

Michael Jackson, devansat in topul celor mai bine vandute albume din toate timpurile. Cine a ajuns pe primul loc VIDEO

Michael Jackson, care a detinut pana de curand recordul pentru cel mai bine vandut album din toate timpurile, cu Thriller, a fost devansat de o celebra trupa rock.

Varsta de PENSIONARE, schimbata OFICIAL in Romania: Vezi si tu daca esti pe lista celor care se pot pensiona mai repede, la termen sau anticipat...

Schimbari importante in noua Lege a pensiilor. Proiectul a fost pus in dezbatere publica de Ministerul Muncii si contine mai multe modificari, printre care si reducerea varstei de pensionare pentru mai multe ca.

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )