Libnet.ro
UNICEF

01:05

2014, anul alegerilor la Bruxelles: Se reinnoinesc liderii UE

Antena3 Antena3,
2014, anul alegerilor la Bruxelles: Se reinnoinesc liderii UE

Masinaria bruxelleza urmeaza sa-si reinnoiasca liderii in acest an, informeaza cotidianul economic francez Les Echos, potrivit Agerpres. Astfel, in perioada 22-25 mai vor avea loc alegerile europene,. continuă pe Antena3

Va fi 2014 anul in care prognozele extreme devin realitate?

La sfarsitul fiecarui an, analistii de la Saxo Bank isi publica prognozele scandaloase pentru anul urmator. Natura extrema a acestora a fost mereu diferita de cea a previziunilor normale, cum ar fi evolutia indicilor bursieri, a cursurilor valutare sau a cresterii economice.

2014 - anul marilor schimbari in sistemul sanitar. Ce pasi trebuie sa urmeze pacientii pana sa ajunga la spital

Anul 2014 pare sa fie anul schimbarilor pentru sistemul de sanatate romanesc, asta pentru ca oficialii din Ministerul Sanatatii MS) si cei de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) si-au propus sa finalizeze mai multe proiecte importante, printre care pachetul de baza si pachetul minim de servicii medicale, noua lista de medicamente compensate, o noua lege a salarizarii, cardul de sanatate sau dosarul electronic al pacientului.

Anul 2014, anul SCHIMBARII pentru sistemul sanitar

Anul 2014 este unul al schimbarii pentru sistemul sanitar, sustine ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu. Noile pachete de servicii medicale, unul pentru neasigurati si unul pentru asigurati, vor.

2014, anul schimbarii in Parlamentul European/ INFOGRAFIC: sistemele electorale in cele 28 de state UE

Alegerile europarlamentare din acest an vor schimba fata clasei politice europene. Sensul schimbarii este dictat intr-o mare masura de politica interna a partidelor si sistemul de vot. Romania, alaturi de alte cateva state care pot fi numarate pe degete, practica sistemul listelor inchise, pe cand celelalte tari aplica sistem de vot preferential, pe liste deschise sau semi-deschise/ Un infografic complex realizat de Serviciul de cercetare al Parlamentului European.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )