Libnet.ro
UNICEF

07:00

CM 2014. Scrisoare catre Iker Casillas, unul dintre cei mai huliti spanioli la competitia din Brazilia

Adevărul Adevărul,
CM 2014. Scrisoare catre Iker Casillas, unul dintre cei mai huliti spanioli la competitia din Brazilia

Dupa prestatia Spaniei la Campionatul Mondial din Brazilia, unde ibericii au inregistrat o victorie si doua infrangeri, Iker Casillas a fost unul dintre preferati in topul vinovatilor pentru eliminarea selectionatei lui Vicente del Bosque inca din faza grupelor. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai importanti furnizori de ITC din Romania angajeaza peste 100 de tineri

Este sezonul oportunitatilor de angajare in marile companii. Unul dintre cei mai importanti furnizori de ITC din Romania isi deschide portile pentru tinerii care cauta un loc de munca. Peste 100 de tineri.

Adrian Procop, unul dintre suspectii in dosarul furtului de tablouri din Olanda, a fost adus in Romania

Adrian Procop, unul dintre barbatii suspectati ca ar fi participat la furtul de tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, a fost adus in Romania, joi seara.

Greg Konieczny, Fondul Proprietatea: Demiterea managerilor privati de la companii de stat a fost unul dintre motivele pentru care FMI a decis sa amane analiza acordului / S-au aratat extrem de deranjati

Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro ca modul in care ministrul Dan Sova a schimbat managerii privati de la mai multe companii de stat, precum Compania de Aeroporturi Bucuresti CAB), reprezinta unul dintre motivele pentru care delagatia FMI a plecat din Romania fara un review al acordului. Konieczny denunta schimbarea de la CAB, spunind ca pur si simplu n-am putut intelege urgenta in a face aceste schimbari. Ramai pe HotNews. ro pentru a vedea interviul VIDEO INTEGRAL cu Greg Konieczny.

Ponta a redactat o scrisoare catre CC in care reclama ca Basescu nu l-a lasat la CE

Premierul Victor Ponta a redactat o scrisoare in care il reclama pe presedintele Traian Basescu la Curtea Constitutionala pentru faptul ca nu l-a lasat sa reprezinte Romania la reuniunea CE din aceasta saptamana, au declarat surse oficiale pentru presa.

Jocurile create de Halfbrick, inclusiv Fruit Ninja, disponibile gratuit

Unul dintre cei mai profitabili dezvoltatori de jocuri de iOS, Halfbrick Studios, a decis sa-si ofere intregul catalog de aplicatii gratuit. La aceasta ora, Fruit Ninja este unul dintre cele mai populare jocuri cross-platform. Nu de alta, dar pe langa faptul ca ajuta victimele de infarct in procesul de recuperare, au existat si cateva pisici care au ajuns pe YouTube jucandu-se. Creat initial de Halfbrick Studios pentru iOS, jocul este disponibil acum pentru orice alta platforma. Desi au devenit populari [].

PREMIERA Robert Wilson, unul dintre cei mai importanti regizori de teatru americani, monteaza Rinocerii lui Ionesco la Craiova

Regizorul Robert Wilson, care monteaza pentru prima oara in Romania, va monta spectacolul Rinocerii, de Eugene Ionesco. Premiera va avea loc la Teatrul National Craiova pe 2 iulie. Pe 3, respectiv 4 iulie vor avea loc inca doua reprezentatii, iar spectacolul va fi reluat in luna octombrie. Biletele pentru spectacole se gasesc la agentia teatrului si in reteaua Eventim.

Lords of Bucharest, un nou joc de la creatorii Bubble Witch Saga

King, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual din lume, anunta lansarea titlului Lords of Bucharest, un nou joc captivant din categoria Match 3 Slide. Titlul este un produs exclusiv al echipei de dezvoltatori a studioului King de la Bucuresti si a fost lansat pe 3 iunie 2014 pe platforma online a companiei,www. royalgames. com. Lords of Bucharest este al treilea titlu din seria jocurilor de tip social dezvoltate exclusiv de echipa din Romania, dupa Bubble Witch Saga si Gospos [].

FOTO Cum se mai pastreaza printre vilele din comuna bistriteana Maieru unul dintre cele mai vechi obiceiuri de Sanziene

An de an, in comuna Maieru, in 23 si 24 iunie, se tine un obicei numit Sanzienele, imprumutat din Maramures. Acesta este unul dintre cele mai vechi obiceiuri care se mai pastreaza in Maieru, localitate care pare sa aduca mai degraba cu un oras decat cu o comuna.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )