Libnet.ro
UNICEF

19:00

Unul dintre cei mai importanti furnizori de ITC din Romania angajeaza peste 100 de tineri

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai importanti furnizori de ITC din Romania angajeaza peste 100 de tineri

Este sezonul oportunitatilor de angajare in marile companii. Unul dintre cei mai importanti furnizori de ITC din Romania isi deschide portile pentru tinerii care cauta un loc de munca. Peste 100 de tineri. continuă pe Antena3

PREMIERA Robert Wilson, unul dintre cei mai importanti regizori de teatru americani, monteaza Rinocerii lui Ionesco la Craiova

Regizorul Robert Wilson, care monteaza pentru prima oara in Romania, va monta spectacolul Rinocerii, de Eugene Ionesco. Premiera va avea loc la Teatrul National Craiova pe 2 iulie. Pe 3, respectiv 4 iulie vor avea loc inca doua reprezentatii, iar spectacolul va fi reluat in luna octombrie. Biletele pentru spectacole se gasesc la agentia teatrului si in reteaua Eventim.

CM 2014. Scrisoare catre Iker Casillas, unul dintre cei mai huliti spanioli la competitia din Brazilia

Dupa prestatia Spaniei la Campionatul Mondial din Brazilia, unde ibericii au inregistrat o victorie si doua infrangeri, Iker Casillas a fost unul dintre preferati in topul vinovatilor pentru eliminarea selectionatei lui Vicente del Bosque inca din faza grupelor.

Exitul Baumax din Romania, iminent: retailerul austriac raporteaza pierderi totale de aproape 200 mil. euro pe toate pietele pe care activeaza

Baumax , unul dintre cei mai importanti retaileri specializati pe segmentul DIY din Europa, a raportat o pierdere consolidata pentru toate subsidiarele grupului austriac din Europa, de 189 de milioane de euro, dupa ce veniturile s-au ridicat la 1,13.

Faze tari: Balta vrajitoarelor. Locul blestemat de langa Bucuresti. Ce mituri sunt legate de acest loc; Student blocat intr-un VAGIN. 20 de pompieri s-au chinuit sa il scoata; Gollum exista si se ascunde in dealurile din China. Imaginea surprinsa de un t

O batrana de 75 de ani primea ajutor social, fara sa stie ca are miliarde in cont. La 75 de ani, Paraschiva Briceag din Musatesti este, cu siguranta, unul dintre cei mai bogati pensionari din Arges. Batrana are in cont suma de 14 miliarde de lei vechi si, cu toate acestea, primea si 142 de lei pe luna de la stat ca venit minim garantat. Papa Francisc, amenintat de Mafie cu executia preotilor si a cardinalilor. Potoleste-te, ca o sa platesti cu viata sau O sa incepem sa executam preotii si cardinalii sunt mesaje pe care clanurile mafiote i le-au transmis recent, prin scrisori, Papei.

Steaua, amical surpriza in cantonamentul din Anglia, cu o echipa din Liga a 10-a!

Steaua va intalni in cantonamentul pe care il va efectua in Anglia 5 echipe, ultima adaugata pe lista fiind si unul dintre cei mai slabi adversari impotriva carora a jucat vreodata, o echipa din Liga a 10-a britanica, Cheadle Town.

Xella, producatorul brandului de BCA Ytong, tinteste afaceri in crestere cu cel mult 10% in acest an

Xella , producatorul german al brandului de BCA Ytong, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de solutii de zidarie de pe plan local, mizeaza in acest an pe o crestere a rulajului de cel mult 10%, in conditiile in care piata de profil nu.

VIDEO Pomicultura, un loz in plic. Anul acesta, ploile si grindina au compromis in proportie de peste 60% productia de mere

2014 se anunta unul dintre cei mai grei ani, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ al productiei de fructe. E dezastru,spun pomicultorii de pe Valea Dambovitei, unul dintre cele mai renumite bazine pomicole din tara.

Crin Antonescu a uitat sa mai sustina reducerea CAS

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, era unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai reducerii CAS, imediat dupa ce a iesit de la guvernare. Astazi, cand proiectul initiat de Guvern a fost votat in Parlament, Crin Antonescu a lipsit de la vot.

FOTO Manu Chao, concert in ploaie la Timisoara, in fata a peste 2.000 de oameni

Manu Chao, unul dintre cei mai bine vanduti muzicieni din Europa, a avut parte la Timisoara de doar 2. 000 de spectatori, dupa ce la precedentul concert din Grecia a cantat in fata a peste 20. 000 de oameni.

FOTO Cum se mai pastreaza printre vilele din comuna bistriteana Maieru unul dintre cele mai vechi obiceiuri de Sanziene

An de an, in comuna Maieru, in 23 si 24 iunie, se tine un obicei numit Sanzienele, imprumutat din Maramures. Acesta este unul dintre cele mai vechi obiceiuri care se mai pastreaza in Maieru, localitate care pare sa aduca mai degraba cu un oras decat cu o comuna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )