Libnet.ro
UNICEF

09:45

2016 a fost anul in care au intrat cei mai multi bani europeni in Romania (date oficiale)

Hotnews Hotnews,
 2016 a fost anul in care au intrat cei mai multi bani europeni in Romania (date oficiale)

Anul care tocmai s-a incheiat a fost, o spun datele oficiale, cel mai de succes pentru Romania privind incasarile de la Bruxelles de la aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana. Cu toate acestea, asistam in aceste zile la o dezbatere ipocrita si politicianista legata de buget si absorbtia pe fonduri europene din mandatul tehnocrat, dezbatere care nu reuseste sau nu vrea sa abordeze aspectele de fond, esentiale pentru intelegerea nivelului de performanta atins. continuă pe Hotnews

Mai multi ministri din Cabinetul Grindeanu, convocati de premier pentru a-i prezenta principalele probleme din ministere

Premierul Sorin Grindeanu se intalneste, marti dimineata, cu mai multi ministri din Cabinetul sau, pentru a discuta problemele urgente din ministerele pe care acestia le conduc .

Liviu Dragnea a dezvaluit care este salariul pe care il primesc cei mai puternici oameni din stat, inclusiv liderul PSD: Mi-as dori ca aceste sume sa revina la 6.800 lei

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a dezvaluit, marti, care sunt salariile obtinute de cei mai importanti oameni din stat.

VIDEO Cum se antreneaza Gianluigi Donnarumma (AC Milan), unul din cei mai doriti portari din lume

Nascut pe 25 februarie 1999, Gianluigi Donnarumma este, la doar 17 ani, unul din cei mai curtati portari din lume. Un produs al academiei de juniori al Milanului, Gigi se afla in acest moment pe lista scurta de achizitii a unor nume importante precum FC Barcelona sau Chelsea. Intra in material pentru a vedea ce minuni poate face la antrenament Donnarumma.

Cetateanul.net: Mai multi membri ai Rectoratului Universitatii de Medicina din Iasi, in vizorul autoritatilor, pentru fapte de coruptie

Patru angajati de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, intre care doi prorectori, directorul general administrativ si cel de comunicare, sunt acuzati de fapte de coruptie sau averi nejustificate, iar unii dintre ei sunt condamnati.

Surse din presa: Unul dintre cei mai importanti lideri ISIS a fost lichidat de un comando american de elita

Al-Iraqi a fost lichidat in cursul unei operatiuni derulate in Siria de unitatea speciala de elita Expeditionary Targeting Force. El gestiona banii provenind din rapiri, rascumparari, vanzari de gaz si petrol si alte activitati ilegale.

A studiat la Londra, iar tatal lui s-a numarat printre cei mai bogati romani din Top Forbes. Cum arata tanarul care a cucerit-o pe mostenitoarea imperiului Dedeman (FOTO)

Fiica fondatorului Dedeman, Karina Paval, este considerata ca fiind una dintre cele mai bogate tinere din Romania, multumita averii detinute de tatal ei, care apare si in Topul Forbes cu impresionanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )