Libnet.ro
UNICEF

05:30

JO 2016: Programul de duminica al sportivilor romani la Rio

România Liberă România Liberă,
JO 2016: Programul de duminica al sportivilor romani la Rio

JO 2016: Programul de duminica al sportivilor romani la Rio . continuă pe România Liberă

Treningurile rupte ale sportivilor romani de la Rio declanseaza o ancheta la firma care le-a furnizat. Perchezitii in Capitala si Ilfov

Trei perchezitii au loc vineri in Bucuresti si Ilfov, fiind vizata o firma banuita de comert cu articole sportive contrafacute. Surse judiciare au precizat ca echipamentele care au ajuns la sportivii ce reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de la Rio ar fi contrafacute.

Rio 2016, ziua a 6-a. Programul, pe ore, al sportivilor romani care concureaza azi

Romania n-a reusit sa castige nicio medalie olimpica, dar azi ar putea iesi din acest con de umbra, prin scrima si tenis.

Rusinea care ne paste! Evolutiile sportivilor romani la Rio 2016 ne pot arunca in urma cu aproape un secol

Romania n-a obtinut nicio medalie la actuala editie a Jocurilor Olimpice, iar perspectivele nu sunt nici pe departe imbucuratoare.

Rio 2016: Programul sportivilor romani in ziua a 7-a (sambata)

Vedeti mai jos care este programul sportivilor romani la Jocurile Olimpice de la Rio. Romania a obtinut pana acum trei medalii in cele sase zile de competitie anterioare: aur la spada feminin pe echipe, argint la tenis dublu masculin si un bronz la haltere masculin.

Rio 2016: Programul sportivilor romani in ziua a 7-a (vineri)

Vineri programul sportivilor romani de la Rio 2016 este dominat de finala la dublu pe care o joaca Horia Tecau si Florin Mergea, contra lui Rafael Nadal si Marc Lopez. Tot vineri intra in competitie si prima atleta a noastra, iar Begu si Tecau isi continua aventura la dublu mixt.

Firma care ar fi contrafacut echipamentul sportivilor romani la Rio 2016, fondata de de Octavian Morariu si de Ioan Dobrescu

Compania Pax Creative, care a livrat echipamentul oficial pentru Rio 2016 a fost fondata de doi dintre oamenii din fruntea COSR: fostul presedinte Octavian Morariu, acum membru CIO, si secretarul general Ioan.

Dacian Ciolos, despre victoriile sportivilor romani la Rio: Putem avea rezultate impresionante cand muncim cot la cot in aceeasi directie

Premierul Dacian Ciolos a felicitat, sambata, echipele de spada feminin si de tenis masculin, pentru reusitele lor la Jocurile Olimpice de la Rio.

PROFIT iN PRIMUL AN, cu un singur angajat, de 159.563 de lei. Cum a fost formata firma care a furnizat echipamentul contrafacut sportivilor romani la JO si ce legaturi are cu fostii sefi ai Comitetului Olimpic Roman

Firma implicata in scandalul cu echipamentul contrafacut furnizat sportivilor romani la JO, Compania Pax Creative Sports, provine dintr-o firma infiintata de fostul sef al COSR Octavian Morariu.

Rio 2016: Programul sportivilor romani in ziua a 6-a

Vedeti mai jos care este programul sportivilor din Romania in a 6-a zi de competitie la Jocurile Olimpice de la Rio.

JO 2016: Programul din 13 august al sportivilor din Romania - A opta zi de intreceri

Romania ar mai putea castiga o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in proba de opt rame cu carmaci. Sambata vor avea loc mai multe serii de calificari din atletism. Intra in material pentru a vedea programul din 13 august al sportivilor din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )