Libnet.ro
UNICEF

09:15

CM 2018: Un arbitru desemnat pentru competitia din Rusia, suspendat pe viata pentru coruptie

Hotnews Hotnews,
 CM 2018: Un arbitru desemnat pentru competitia din Rusia, suspendat pe viata pentru coruptie

Arbitrul Fahad Al Mirdasi a fost suspendat pe viata de federatia de fotbal din Arabia Saudita SAFF) pentru coruptie, informeaza lequipe. fr, potrivit News. ro. Al Mirdasi facea parte dintre cei 36 de centrali desemnati sa conduca meciuri de la Cupa Mondiala din Rusia. continuă pe Hotnews

Suporterii englezi, avertizati de politie nainte de Mondialul din Rusia: Arborarea steagurilor n locurile publice poate fi considerat un gest imperialist

Suporterii englezi care vor merge la Campionatul Mondial din Rusia au fost avertizati, miercuri, de autoritatile britanice sa nu arboreze drapelul national in locurile publice, pentru ca ar putea fi interpretat ca un gest imperialist si ostil. Competitia din Rusia se va desfasura in perioada 14 iunie-15 iulie, Anglia urmand sa debuteze impotriva Tunisiei, la Volgograd, pe 18 iunie.

Liderul opozitiei din Rusia, Alexei Navalni, a fost trimis la nchisoare pentru 30 de zile, pentru protestele anti-Putin

Liderul opozitiei din Rusia, Alexei Navalnii, a fost trimis la inchisoare pentru 30 de zile de catre un tribunal din Moscova pentru rolul sau in organizarea protestelor din 5 mai, scrie Reuters.

Business report: La un pas de recesiune. Care sunt semnele; Avem cumparator pentru gazele din Marea Neagra, dar ne pierdem rabdarea cu Legea Offshore; Romania investitiilor, in context european: Pe podiumul scaderilor, dar inca in prima treime a clasamen

Se incing investitiile belgienilor in Romania: Au cumparat zeci de hectare de teren in cateva luni Doua dintre cele mai bogate familii belgiene, cu o avere cumulata de peste 740 mil. euro, plus un antreprenor de. Italienii de la Tirrena, nemtii de la Geiger si Umbrarescu, constructorii cu cele mai mari progrese la autostrazi in ultima luna Se incinge competitia in top trei constructori de autostrazi dupa progresele consemnate pe.

Lotul Angliei pentru Cupa Mondiala

Gareth Southgate, selectionerul nationalei Angliei, a anuntat lotul de 23 de jucatori pe care il va deplasa la Cupa Mondiala din Rusia.

Amenzi de peste 9.000 de lei pentru protestatarii din Piata Victoriei

Jandarmii au condus sase persoane dintre protestatarii din Piata Victoriei la sectia de Politie, duminica seara, acestea fiind amendate cu suma totala de 9. 100 de lei, scrie news. ro.

EUROVISION 2018. Israel a castigat competitia, dupa votul publicului

Netta reprezentanta Israelului la Eurovision 2018, a castigat trofeul competitiei cantecului european, in urma marii finale ce a avut loc la Altice Arena, sambata noaptea. Cipru a ocupat.

Liderul opozitiei din Rusia, Alexei Navalnii, a fost trimis la inchisoare pentru 30 de zile, pentru protestele anti-Putin

Liderul opozitiei din Rusia, Alexei Navalnii, a fost trimis la inchisoare pentru 30 de zile de catre un tribunal din Moscova pentru rolul sau in organizarea protestelor din 5 mai, scrie Reuters.

Selectionerul Uruguayului a anuntat lotul pentru Cupa Mondiala din Rusia

Selectionerul Oscar Washinghton Tabarez a anuntat lotul largit al Uruguayului pentru Cupa Mondiala din Rusia, care va incepe pe 14 iunie.

Noaptea Muzeelor 2018. Programul RATB pentru acest eveniment

Programul RATB in noaptea de 19 spre 20 mai a fost facut public de conducerea regiei de transport. in noaptea de 19 spre 20 mai, intre orele 19:00 - 04:00, linia 362 va functiona cu un program prelungit. De.

Legea care prescrie conflictul de interese a fost adoptata: Este o zi istorica pentru primarii din Romania

Deputatii au adoptat proiectul de lege prin care primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii de Consilii Judetene, plus consilierii locali si judeteni vor avea voie sa aiba afaceri in mediul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )