Libnet.ro
UNICEF

15:30

Noaptea Muzeelor 2018. Programul RATB pentru acest eveniment

Antena3 Antena3,
Noaptea Muzeelor 2018. Programul RATB pentru acest eveniment

Programul RATB in noaptea de 19 spre 20 mai a fost facut public de conducerea regiei de transport. in noaptea de 19 spre 20 mai, intre orele 19:00 - 04:00, linia 362 va functiona cu un program prelungit. De. continuă pe Antena3

Noaptea MUZEELOR 2018. Sute de muzee sunt deschise. Programul complet si lista participantilor

NOAPTEA MUZEELOR 2018, sambata, 19 mai. Noaptea Muzeelor din acest an va fi marcata de sute de evenimente speciale in muzee si alte institutii afiliate. in 2018, Noaptea Muzeelor aduce in peisaj un.

Noaptea Muzeelor 2018. Sute de muzee vor fi deschise in noaptea de 19 mai. Lista completa a evenimentelor

Noaptea Muzeelor 2018, care va avea loc sambata, 19 mai, ofera publicului din intreaga tara posibilitatea de a vizita peste 150 de muzee si de a beneficia de pe urma activitatilor culturale si curatoriale. Cu aceasta ocazie, RATB a anuntat un program.

Noaptea Muzeelor 2018. Ce se intampla cu transportul public in Bucuresti, de Noaptea Muzeelor

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) va pune la dispozitia calatorilor, in Noaptea Muzeelor, linii cu orar prelungit. Potrivit unui comunicat al RATB, remis miercuri AGERPRES, cu ocazia.

NOAPTEA MUZEELOR 2018: Ce obiective poti vedea gratis pe 19 mai

Bucurestenii sunt asteptati la evenimentele dedicate Zilei Internationale a Muzeelor, dar si la Noaptea Muzeelor. Muzeele administrate de Municipalitate au pregatit expozitii, spectacole de teatru, statui.

Noaptea Muzeelor 2018: ateliere interactive, vizite gratuite la expozitii si proteste pentru salarii mai mari. Subfinantarea in cultura=Incult Ura

Din respect pentru publicul vizitator, angajatii au decis sa nu boicoteze Noaptea Muzeelor. Totusi, au anuntat ca isi vor face vocile auzite pe parcursul activitatilor organizate in cele doua zile ale evenimentului.

Noaptea Muzeelor la Galati. Ce cladiri si ce expozitii speciale puteti vizita, fara taxa, sambata seara

Mii de institutii muzeale si culturale din intreaga Europa isi deschid portile vizitatorilor pana tarziu in noapte, pentru a-i incanta cu expozitii, concerte sau work shopuri. Lor li se adauga, sambata seara, si institutiile culturale din Galati.

Evaluare Nationala clasa a IV-a 2018. Programul complet al testarilor

Evaluare Nationala clasa a IV-a 2018. Elevii claselor a IV-a vor sustine marti, 15 mai, proba la limba romana din cadrul Evaluarii Nationale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

Doua trenulete de agrement vor asigura transportul buzoienilor catre punctele de vizitat in Noaptea Muzeelor

Va fi noapte alba, sambata, la Buzau. Cea de-a 14 editie a evenimentului Noaptea Muzeelor va tine deschis si Muzeul Judetean. Doua trenulete urbane vor face legatura intre obiectivele de interes din municipiu.

CM 2018: Un arbitru desemnat pentru competitia din Rusia, suspendat pe viata pentru coruptie

Arbitrul Fahad Al Mirdasi a fost suspendat pe viata de federatia de fotbal din Arabia Saudita SAFF) pentru coruptie, informeaza lequipe. fr, potrivit News. ro. Al Mirdasi facea parte dintre cei 36 de centrali desemnati sa conduca meciuri de la Cupa Mondiala din Rusia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )