Libnet.ro
UNICEF

10:15

IN 2020: Cererea pentru spatii de birouri din Bucuresti va atinge un nivel record

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN 2020: Cererea pentru spatii de birouri din Bucuresti va atinge un nivel record

Birourile vor fi cele mai tranzactionate proprietati, in 2020, iar cererea pentru spatiile de birouri din Bucuresti va atinge un nivel record, potrivit celui mai recent studiu realizat de compania Avison Young, broker independent de real-estate din Canada, care are o filiala si la noi in tara. continuă pe Ziarul Bursa

Un spital din Bucuresti limiteaza accesul vizitatorilor din cauza ca a ramas fara masti de protectie si nu mai are de unde sa cumpere altele: Vizitatorii sustrageau intreaga cutie cu masti

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti a decis sa limiteze accesul vizitatorilor din cauza ca a mai ramas doar cu un stoc mic de masti de protectie si risca sa nu mai aiba de unde sa cumpere alte masti. Managerul spitalului, Beatrice Mahler, a explicat, pentru HotNews. ro, ca spitalul a decis inca de acum cateva saptamani sa restrictioneze accesul vizitatorilor in contextul epidemiei de gripa, iar acestia aveau voie sa intre in spital doar cu masti de protectie, botosei si halate de unica folosinta. Spitalul a oferit o perioada aceste materiale, insa unii dintre vizitatori sustrageau intreaga cutie cu masti, spune managerul Beatrice Mahler.

Ce trebuie sa faci daca auzi cuvintele Vreau sa vorbesc cu Angela in Bucuresti! Masura pentru prevenirea abuzurilor din Centrul Vechi

Vreau sa vorbesc cu Angela este un cod oficial prin care oamenii pot cere ajutorul in cluburile si barurile din Capitala. Este vorba despre un mesaj codat, pe care victimele abuzurilor si violentei din cluburi.

FOTOGALERIE Cum arata rafturile a trei supermarketuri din Bucuresti, dupa ce unii bucuresteni au inceput sa faca provizii, de teama coronavirusului

Unii bucuresteni au inceput si ei sa faca provizii, de teama unei eventuale epidemii de coronavirus, cele mai vizate produse din supermarketurile din Capitala fiind malaiul, conservele, pastele, apa, servetele dezinfectante dar si hartia igienica.

Carantina pentru romanii reveniti din cele 11 orase italiene inchise din cauza coronavirusului. Alte masuri luate de autoritatile romane pentru prevenirea epidemiei (VIDEO)

Persoanele care sosesc in Romania din Italia, din cele 11 comune inchise din cauza epidemiei de coronavirus, vor fi plasate in carantina, a afirmat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, care a prezentat.

Cum se distribuie elevii din Bucuresti la clasa pregatitoare 2020-2021: in ordine alfabetica si cu o repartizare echilibrata de fete si baieti

Elevii de la clasele pregatitoare din Bucuresti vor fi distribuiti in clase in ordine alfabetica in anul scolar 2020-2021 si cu o repartizare echilibrata de fete si baieti, potrivit procedurii afisate pe site-ul ismb. ro. Procedura arata ca toti elevii inscrisi intr-o scoala vor fi ordonati alfabetic, realizandu-se doua liste organizate pe criteriul de gen.

EXCLUSIV Rafturi goale, si nu prea. Cu cateva produse lipsa si putin mai aglomerate decat intr-o zi oarecare, magazinele din Bucuresti par inca ferite de delirul coronavirusului (GALERIE FOTO)

Bilantul deceselor provocate de coronavirus a depasit 2. 700, in timp ce numarul imbolnavirilor a trecut si el in tromba de o noua borna, cea de 80. Astfel, la nivel global, teama ca situatia ar putea c.

Femeie din Bucuresti, omorata si aruncata la gunoi. Cadavrul, gasit la groapa de gunoi Vidra

O femeie din Bucuresti a fost omorata si aruncata la gunoi, iar trupul neinsufletit a fost gasit de angajatii care sortau deseurilor de la groapa de gunoi din comuna Vidra, judetul Ilfov.

Primaria Sectorului 1 - licitatie de peste 272 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti a lansat o licitatie de 1,31 miliarde lei 272,3 milioane euro) pentru modernizarea si repararea infrastructurii urbane, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Preturile locuintelor din Bucuresti. Zona unde au fost ieftiniri de aproape 10%

Pretul mediu solicitat de catre vanzatorii de apartamente din Bucuresti a consemnat, in ultimul trimestru din 2019, un avans de doar 0,8%, ajungand la o valoare de 1. 390 euro pe metru patrat util fata de 1. 380 de euro pe metru patrat in cele trei luni anterioare).

Fond de investitii de 190 milioane euro pentru startup-uri IT din Europa

Startup-uri IT din Europa, inclusiv romanesti, vor putea obtine finantari de la un fond de investitii de 190 de milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )