Libnet.ro
UNICEF

11:00

IN 2020: Vanzarile auto din Rusia ar urma sa scada pentru al doilea an consecutiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN 2020: Vanzarile auto din Rusia ar urma sa scada pentru al doilea an consecutiv

Livrarile de autoturisme si vehicule comerciale usoare au scazut anul trecut in Rusia cu 2,3%, la 1,76 milioane de unitati, iar anul acesta declinul se va atenua, urmand sa fie vandute 1,72 milioane de vehicule, conform estimarilor publicate marti de Association of European Businesses AEB), transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

IN 2019: Piata auto din China a scazut cu 8,2%

Piata auto din China se poate contracta pentru al treilea an consecutiv, in 2020, a estimat, luni, Asociatia Producatorilor Auto din China CAAM), analistii mizand pe relansarea vanzarilor in orasele mici pentru a ajuta la diminuarea ritmului declinului.

Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara. Adevaratul motiv pentru care participa la Survivor Romania

Cristina Siscanu face parte din proiectul Survivor Romania ce se va difuza pe Kanal D. Fosta prezentatoare de televiziune este in lacrimi inainte sa plece din tara spre Republica Dominicana. Adevaratul motiv pentru care participa la emisiunea concurs. Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara Vedetele si oamenii obisnuiti incep supravietuirea .

VIDEO Un tren din Rusia a avut intarzieri de o ora din cauza unei camile care alerga pe sine. Imaginile au devenit virale

Un tren din sudul Rusiei a avut intarzieri de aproape o ora din cauza unei camile care si-a facut aparitia in fata trenului, continuandu-si drumul la galop, pe sine, netulburata de semnalele insistente ale mecaniculului de locomotiva. inregistrarea video a incidentului amuzant a devenit virala pe retele sociale, scrie The Moscow Times.

Barbatul care si-a ucis sotia, pe directoarea de la spitalul din Piatra Neamt, arestat pentru 30 de zile

Barbatul care si-a ucis sotia la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile. A planuit asasinatul, aceasta este ipoteza pe care merg anchetatorii.

Politist din Targu Jiu, retinut pentru spargeri in Germania

Un politist din Targu Jiu ar putea fi extradat pentru furt in Germania. Acesta este acuzat ca ar face parte dintr-o grupare de romani care a dat mai multe spargeri. Politistul neaga acuzatiile si spune ca in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )