Libnet.ro
UNICEF

06:00

Barbatul care si-a ucis sotia, pe directoarea de la spitalul din Piatra Neamt, arestat pentru 30 de zile

Antena3 Antena3,
Barbatul care si-a ucis sotia, pe directoarea de la spitalul din Piatra Neamt, arestat pentru 30 de zile

Barbatul care si-a ucis sotia la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile. A planuit asasinatul, aceasta este ipoteza pe care merg anchetatorii. continuă pe Antena3

Barbatul care si-a ucis sotia in spital, surprins de camerele de supraveghere. Cum s-a petrecut crima din Piatra Neamt

Barbatul in varsta de 50 de ani care si-a injunghiat mortal sotia, directoarea de ingrijiri medicale de la Spitalul Judetean Neamt, a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Barbatul care si-a ucis sotia, directoare de ingrijiri medicale la Spitalul Judetean Neamt, a fost retinut pentru 24 de ore

Barbatul care si-a injunghiat mortal sotia, directoarea de ingrijiri medicale de la Spitalul Judetean Neamt, a fost retinut vineri seara, pentru 24 de ore, informeaza B1 TV. Agresorul, in varsta de 50 de.

Ea este directoarea Spitalului din Piatra Neamt, ucisa de sotul cu care era in divort FOTO

Un caz care a socat Piatra Neamt. O femeie a fost omorata ieri de sotul ei, cu care se afla in proces de divort, in incinta spitalului. Cine este femeia care a fost ucisa cu brutalitate ieri, la spital Directorul de ingrijiri de la Spitalul de Urgenta Piatra-Neamt, o femeie de 49 de ani, a .

Primele imagini cu criminalul de la spitalul din Piatra Neamt

Antena 3 a difuzat, sambata, primale imagini cu faptasul crimei de la spitalul din Piatra Neamt.

Unde te poti ascunde daca izbucneste Al Treilea Razboi Mondial. Care sunt cele mai sigure tari din lume

Conflictul imens provocat de ordinul lui Trump care a adus dorinta razbunarii extrem de sangeroasa a iranienilor sperie pe toata lumea. Mai mult decat atat, declaratiile presedintelui Statelor Unite ale Americii sunt din ce in ce mai socante. Unde s-ar putea retrage oamenii in cazul celui de-al treilea razboi mondial? Cele mai sigure tari din .

Noi detalii socante despre crima comisa la spitalul din Piatra Neamt. Ce spun colegele asistentei ucise de sot

Declaratii socante facute de colegele asistentei ucise cu cutitul de sotul gelos cu care era in divort. Femeile au descris momentele cumplite prin care au trecut cand au auzit tipetele si si-au gasit colega intr-o balta de sange.

Adjudecam medalii oriunde ne ducem: Acestea sunt liceele care dau cei mai multi olimpici din tara

163 de elevi din licee romanesti s-au remarcat la olimpiadele si concursurile internationale, unde au obtinut 192 de premii la concursurile internationale la care au participat. Liceul International de Informatica Bucuresti este unitatea care da cei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )