Libnet.ro
UNICEF

07:15

235 de milioane de euro, bani europeni pentru dezvoltarea retelelor inteligente de dezvoltare a gazelor naturale. Marcel Bolos: in prezent doar aproximativ 30% din gospodarii sunt conectate la reteaua de gaze

B1 B1,
235 de milioane de euro, bani europeni pentru dezvoltarea retelelor inteligente de dezvoltare a gazelor naturale. Marcel Bolos: in prezent doar aproximativ 30% din gospodarii sunt conectate la reteaua de gaze

Ministerul Fondurilor Europene a lansat la data de 17 august apelul de proiect intitulat Dezvoltarea retelelor inteligente de distributie a gazelor naturale in vederea cresterii nivelului de flexibilitate,. continuă pe B1

Iohannis, despre relansare: Guvernul se concentreaza pe infrastructura. Vom cere bani europeni pentru multe tronsoane importante de autostrada

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Planul national de redresare si rezilienta se concentreaza pe infrastructura, iar Guvernul va solicita bani europeni pentru mai multe tronsoane importante de autostrada.

Comisia Europeana aloca 200 de milioane de euro prin Erasmus pentru formarea digitala

Comisia Europeana a anuntat ca a revizuit programul anual de lucru al Erasmus+ 2020 si au fost alocati alti 200 de milioane de euro pentru formarea digitala, in contextul pandemiei de COVID-19, conform Hotnews.

175 milioane euro pentru inceperea anului scolar in conditii bune

Guvernul a pregatit o alocatie bugetara de 175 milioane euro pentru achizitia de tablete, laptop-uri.

Loto 6 din 49. A fost castigat marele premiu, in valoare de 1,6 milioane euro. Norocosul este din Bucuresti

Marele premiu la Loto 649, in valoare de 1. 6 milioane euro, a fost castigat duminica, 16 august. Norocosul a jucat la o agentie din Sectorul 2 al Capitalei. La tragerea Loto 649 de astazi, 16 august.

Nicusor Dan, despre situatia de la Primaria Capitalei: Datorii, cheltuieli, bani putini pentru investitii. Atunci trebuie sa te duci catre fondurile europene. Asta e reteta mea (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Generala, a declarat, pentru B1 TV, ca Bucurestiul a avut de rostogolit un imprumut de 500 de milioane de euro, acum circa doua luni, si a reusit in ultima.

Fonduri europene 2020: S-au aprobat cele 150 milioane Euro pentru digitalizarea IMM-urilor romanesti

Firmele mici si mijlocii romanesti, cu profil IT si non-IT, vor putea obtine in curand fonduri europene pentru achizitii de echipamente si servicii digitale, intr-un program de digitalizare in valoare totala de 150 de milioane de euro, aprobat de Guvern.

200 milioane euro alocate in plus de Comisia Europeana in programul anual Erasmus+2020

Revizuirea bugetului a fost facuta pentru stimularea educatiei si formarea digitala, precum si pentr.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2131 seconds )